Automatikus vázlat 378

Szél István, Székkutas polgármestere közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, mely szerint a lakosság kérésére szilárd padkákkal látják el a felújított Mágocsi utat.

Tavaly újult meg a Mágocsi út Székkutason és település határában Nagymágocs felé. A 4,5 kilométeres út új aszfaltburkolatot kapott, mely hazai forrásból valósult meg. A Magyar Közút végezte a munkálatokat, új kiegyenlítő és kopóréteget is építettek, valamint útjelzésekkel is ellátták az adott szakaszt.

Automatikus vázlat 376

A polgármester lapunk megkeresésére elmondta, Székkutas közigazgatási területe teljes mértékben aszfaltozásra került. Azonban a lakosság észrevételezte, hogy a belterületi szakaszon csak földpadkát helyeztek el a munkálatok során, mely a közlekedést nehezítette számukra. Hozzátette, hogy Székkutas Önkormányzata jelezte a lakosok kérést a Magyar Közút, mely szerint szilárd padkákra lenne szükség, valamint további közlekedés biztonságát elősegítő táblákra is. Kérésüket elfogadták és a pótlás megtörtént, melyet Szél István megosztott közösségi oldalán.

Automatikus vázlat 377

Forrás és képek: Szél István Hivatalos Oldala