Nagyon súlyos fertőzéseket hurcolhatnak be a migránsok

A Telegramon egy, az Iszlám Államot éltető csatorna a muszlim felhasználókat tájékoztatta arról, hogy a Nyugat ellen tervezett terrortámadásokhoz hogyan tudnak fegyvereket vásárolni a dark weben – olvasható a 888.hu-n.

A muszlim harcosoknak szóló üzenetet angol nyelven tették közzé. A leírásban részletesen elmagyarázzák, hogyan tudják használni úgy a dark webet a Tor böngészön keresztül, hogy ne lehessen beazonosítani őket – közölte a Middle East Media Research Institute (MEMRI).

A Telegram poszt olyan “magányos farkasokat” szólít meg, akik “a hitetlenek országában egyedül maradtak”.  Őket arra szólítják fel, hogy az Iszlám Állam leigázásáért álljanak bosszút, ragadjanak fegyvert. Ehhez a LUCKP47 SHOP-ot ajánlják a figyelmükbe, ami a legjobb fegyvergyár a dark weben.

A bolt magát félkatonai szervezetként írja le. A világon bárhova szállítanak. Gránátokat, automata fegyvereket és páncéltörőket is lehet vásárolni náluk.

A radikális muszlimoknak szóló poszt így kezdődik:

Hitetlennek élsz egy országban, ugyanabban a városban és ugyanabban a házban? Minden nap látod a híreket, hogy a testvéreidet atombombákkal ölik Baghouz-ban? Bosszút akarsz állni igaz? Azt akarod hogy vérezzenek a hitetlenek? Azt akarod hogy megfizessenek azért, amiért gyerekeket és nőket gyilkoltak meg Baghouzban és az Iszlám Állam fennhatósága alatt álló területeken?”

Majd a folytatásból kiderül, hogy ha nincs fegyvered, nem baj, mivel ha van pénzed, akkor lehet fegyvered.

Rendben testvér, kövesd az utasításokat és Allah akarata által megtalálod, amire szükséged van!” – írják, végül pedig lépésről-lépésre elmagyarázzák, hogy tudja valaki használni a dark webet, hogyan tudnak maguknak a radikális iszlamisták fegyvereket vásárolni kriptovalutáért úgy, hogy lekövethetetlenek maradjanak.

A MEMRI szerint a bejegyzés utolsó részét egy ismert Iszlám Állam tag írta.

Végül minden fegyvert meg tudsz venni, amire szükséged van ahhoz, hogy a hitetlenek kivérezhessenek a városaikban! Még gránátokat is vehetsz és mindenféle lőszert” – állítják, majd megjegyzik, hogy egy hitetlen és egy hívő, aki megölte őt, soha nem fognak találkoznak a pokolban.

Forrás: 888.hu
Fotó: Illusztráció