5+1 húsvéti dekorációs ötlet, mellyel ünnepivé varázsolhatjuk otthonunkat -videók

Húsvét és a tavasz alkalmából mindannyian szeretjük kicsit csinosítgatni az otthonunkat. Egy saját kézzel elkészített alkotás mindig különlegesebb és egyedibb, mint egy boltban vásárolt. Összegyűjtöttünk 5+1 videót, így lépésről lépről elkészíthetik a tapsifüleseket, báránykákat, csibéket is, melyekkel igazán egyedivé varázsolhatják otthonukat.

1. Ebben a videóban egy igazán tüneményes tapsifülest készíthetünk el, mellyel ablakainkat és ajtóinakat öltöztethetjük fel ünnepi módon:

2.Tojás és nyuszkó? A legjobb kombináció! Nézzük miként készíthetünk a gyerkőcökkel együtt, pár perc alatt varázslatos díszeket:

3.Az újrahasznosítás nagyon fontos, ezért az alábbi videóban egy pénztárcakímélő, de mégis “zöld” variációt tekinthetünk meg:

4.Pihe-puha nyuszikat készíthetünk, melyek garantáltan otthonunk díszeivé, és gyermekeink kedvenceivé válnak: 

5.Ne feledkezzünk el a barikról sem, hiszen ők is várták már az ünnepet. Aranyos figurákat készíthetünk gyurmából és otthon fellelhető dolgokból:

+1.Nyuszi ül a fűben, ülve szundikálva… Jól ismerjük ezt a gyerekmondókát, de egy kis kreativitással virágcserépben is szunyókálhat nagyfülű barátunk:

Kellemes húsvéti ünnepet kívánunk minden Kedves Olvasónknak!

Forrás: youtube.com

Kép: pixabay