zsüff 1

Hatalmas húsvéti csapatásra készül a Zsüffland Party csapata! Nincs kifogás, ott a helye minden partiarcnak, aki a nyulat tombolva várja. A locsolók kicsit fáradtan indulnak majd útnak a lányokat üdévé tenni, de ez a buli mindent megér.

A Zsüffland Party sorozat két szervezője, Barna Ádám és Farkas Ádám lapunknak elmondták, fél éve készülnek a hétvégi partira. A fellépők leszervezése nagy munkát vett igénybe, de igazán ütős lett a line up. Hozzátették, hogy a hétvégéi csapatásra főleg a fiatalokat várják, de természeten az idősebb korosztályt is szívesen látják a felejthetetlen húsvéti bulin.

Kiemelték, évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Zsüffland Party csapata, ugyanis színvonalas és mindenki számára élményeket tartógató bulikat szerveznek a srácok. A beszélgetésre magukkal hoztak egy „apró” pókocskát, amelyet már olvasóink láthattak az utcákon feltűnni. Szinte mindenhova követi a srácokat a szerencsehozó lény, és tuti a hatása. Ugyanis a szervezett bulikra eddig sem volt panasz, töretlenül száguldanak és a országszerte érkeznek a partikra a tombolni vágyók.

zsüff 2

Április 20-án megnyílnak a Hódtói Sportcsarnok kapui, utat engedve azoknak a fiataloknak, és örök fiataloknak, akik nem bízzák a muri minőségét a véletlenre. A komoly előkészületeket igénylő zúzáson fellép majd LMEN PRALA, Pixa, Jauri, Regan, JOERJUNIOR, DJ GOZTH, akik kivétel nélkül nagy népszerűségnek örvendenek Magyarországon. Több, mint ezer főt várnak a gigabulira, és érdemes időben lecsapni a jegyekre még, amíg nem késő. A táncos megmozduláson igazán kiengedhetik a parkett ördögei a fáradt gőzt, hiszen ilyen dj felhozatal mellett képtelenség lesz ücsörögni.

zsüff

A szervezők hozzátették, hogy jegyeket a cooltix.hu weboldalon lehet megvásárolni, illetve a promotereknél. Szegeden Németh Ákos, Szél Orsolya segít a bulizni vágyóknak. Vásárhelyen Bordás Kitti, Patócs Dorottya, Tejes Gábor, Ambruzs Erik, Ozmin Mohácsi árusítja a belépőket. A sor nem ért véget, mert a térség legnagyobb partijára a jegyekért lehet még kapkodni Szentesen is, Bakos Lucánál, Piti Dávidnál és Bozó Dánielnél, Mindszenten Bereczki Patriknál és Orosházán Laczi Hannánál. Elővételben 2200 forint a beugró, de aki a parti teljes exkluzivitására vágynak, akkor számukra a Gold VIP jegyet ajánlják a srácok. Ez a típus ugyanis 18+-os, mely tartalmazza a korlátlan italfogyasztást a teljes kínálatból, külön place, külön mosdókat, saját ruhatárat, vendégváró falatokat és ingyen koktélokat. Annyit előljáróban elárultak a zsüfflandes srácok, hogy meglepetésekkel készülnek húsvét alkalmából, így garantált lesz az elsöprő parti-este mindenki számára.

Nyárra szintén egy gigantikus eseménnyel készül a Zsüffland csapata, amelyen a strand és vízisport kapja majd a főszerepet. Erről hamarosan beszámolunk, de ízelítőnek annyit elárultak a srácok, hogy az egyik legnagyobb nyári buli lesz, ahol test nem marad szárazon.