Fekete-Győr András

A minden lében kanál vásárhelyi pártelnök-polgármester előszeretettel pózol és kampányol bevándorláspárti balliberális politikusokkal. Legújabb hőse Soros, Verhofstadt és Macron politikai csicskása: Fekete-Győr András. Összefogtak Orbán Viktor bevándorlásellenes programjával szemben!

Valami miatt nemigen verte nagydobra Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, hogy hétfőn is egy újabb sorosista, balliberális párt EP-kampányát tolja meg városában. Ott, ahol országos haknikörútja során néha ideiglenesen állomásozik. Az internet persze nemcsak nem felejt, de árulkodó is, így nem maradhatott rejtve, hogy a Momentum nevű Soros-párt vásárhelyi utcafórumán is ott vigyorgott a pártelnök-polgármester, úgy is mint a vásárhelyi ellenzéki szeánszok elmaradhatatlan díszlete.

Márki-Zay a hírhedt füstbombázóval, Fekete-Győr (Fegyőr) Andrással közösen kutatta a vásárhelyi valóságot, avagy robbantotta be a kampánybuszt. Azzal a Fekete-Győrrel, akit a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség nemrég hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatott ki. És aki azzal szerzett magának kétes hírnevet a honi politikai életben, hogy pártcsírájával legyilkolta a magyar (budapesti) olimpiai álmot (a játékok rendezését végül, milyen érdekes, politikai mentora és csillaga, Emmanuel Macron Párizsa nyerte el…), valamint közismert lobbistája a melegházasságnak. Szóval nem az a tőről metszett családbarát, keresztény, konzervatív jobboldali magyar közszereplő…

Fekete-Győr András

A vásárhelyi pártelnök aktuális puszipajtása nem mellesleg büszkén a bevándorláspárti liberális ALDE-hoz csatlakoztatta formációját, és magyarellenes és migránspárti ALDE-vezér Guy Verhofstadt, valamint a bevándorlásellenes magyar miniszterelnök, Orbán Viktor másik nagy európai ellenfele, a minél színesebb európai egyesült államokról álmodó Emmanuel Macron francia elnök politikai farvizén evezne előre. Így készül a május 26-i EP-választásra.

Melynek tétje, hogy Magyarország a magyaroké vagy mindenkié lesz. Márki-Zay és Fekete-Győr tehát összefogtak Orbán Viktor bevándorlásellenes programjával szemben. Ők már letették a voksukat…

Fotó: Facebook