Soros György

A migránspárti német–francia tengely újabb gátlástalan módszerrel igyekszik zsarolni Magyarországot, hogy vesse alá magát a közös európai menekültpolitikának, vagyis fogadjon be bevándorlókat hazánkba.

Múlt héten a Handelsblatt című német napilap cikkére hivatkozva megírtuk, Németország és Franciaország bevándorláspárti koalíciója a legváltozatosabb trükkökkel, nyomásgyakorlással, zsaroló eszközökkel igyekszik falhoz állítani hazánkat, hogy fogadjon be végre migránsokat.

Azon dolgoznak, hogy már júniusban újra Brüsszel színe elé rángassák hazánkat a bevándorláspárti Sargentini-jelentés elfogadása kapcsán elindult úgynevezett 7-es cikkelyes eljárás égisze alatt, miközben a valódi cél a milliárdos spekuláns, Soros György egyetemének védelme és a bevándorlás magyarországi szervezése. Eközben a svéd szociáldemokrata miniszterelnök megfenyegette hazánkat, megvonják tőlünk az uniós forrásokat, amennyiben továbbra is ellenállunk a migrációnak. A legeslegújabb ötlet (megint német–francia koprodukció) pedig Magyarország „fél EU-tagságának” megvonása, amennyiben nem asszisztál a „közös” európai menekültpolitikához, vagyis a kvótarendszerhez.

Gabriel Felbermayr, a kieli IfW világgazdaságkutató intézet elnöke a Handelsblatt hasábjain ismertette javaslatát, mely szerint meg kellene óvni az európai értékközösséget a „kelletlen” tagállamoktól, melyek gazdaságilag együtt akarnak működni, de ellenzik a szorosabb politikai integrációt. Például a közös bevándorláspolitikát – hiszen nemrég Emmanuel Macron francia elnök is azt vetette föl, hogy kössék bizonyos tagállamok Schengen-tagságát a közös európai migrációs politika elfogadásához… Felbermayr bevezetné a „fél EU-tagság” intézményét, azaz fű alatt elvenné hazánk „fél EU-tagságát”, mert Orbán Viktor bevándorlásellenes programmal igyekszik garantálni, hogy Magyarország a magyaroké maradjon.

A Libération francia napilap közben arról írt, azért Franciaországban is akadnak olyan meghatározó politikai erők, melyek Macron migrációpártisága helyett Orbán Viktor nemzet- és családvédelmével értenek egyet. A Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés (RN) hétvégi gyűlésén – áll a cikkükben – Nicolas Bay, az RN európai parlamenti képviselője úgy fogalmazott: ha Orbán Viktorhoz hasonlóan az európai nemzetállamok a saját lakosságuk érdekeit szolgáló adózást vezetnének be, akkor meg lehetne változtatni a születésszám csökkenését kontinensünkön, és nem kellene olyan lázálmokat kergetni, minthogy a tömeges migrációval oldjuk meg a népesedési problémákat.