A listavezető ellen tudott nyerni a HLKC - ilyen volt a meccs szurkolói szemmel 2

Az alábbi szurkolói levelet kaptuk egy olvasónktól a HLKC-Gyula mérkőzésről, amit változtatás nélkül közlünk.

„Hetek óta készült táborunk a Gyula elleni meccsre, amikor is elérkezett végre a nagy nap. Már kora délután elindult a hangolódás az egyik sportcsarnokhoz közeli vendéglátó egységben, a hangulat egyre felfokozottabb lett. Csatlakoztak hozzánk Makói, Szentesi és Debreceni barátaink is amiért ezúton is köszönettel tartozunk!

Így indultunk el kb. 50 fővel, hogy kiszurkoljuk a győzelmet. A kissé nehézkes beléptetés után elfoglaltuk a 12 éve is használt szektorunkat, ahol az egész meccs alatt már-már a régi szép idők kézilabda mérkőzéseit felidéző szurkolás vette kezdetét. Csapatunk a pályán szenzációs játékkal óriási győzelmet aratott! A meccs végén igazi örömünnep vette kezdetét, kiírás formájában érzékeltettük a lányokkal, hogy bármi is lesz a bajnokság végeredménye, számunkra Ők az igazi bajnokok!

Az est egy remek vacsorával és éjszakába nyúló mulatsággal ért véget. Reméljük az összes résztvevő jól érezte magát és még sok hasonlóban lesz közösen részünk! Ezen a napon ismét jó volt Vásárhelyinek lenni!

HAJRÁ VÁSÁRHELY!!!”

A listavezető ellen tudott nyerni a HLKC - ilyen volt a meccs szurkolói szemmel 1

Női kézilabda NB II Dél-keleti csoport 19. forduló:

Hódmezővásárhelyi LKC – Gyulasport NKft 40-26 (21-12)

A listavezető ellen tudott nyerni a HLKC - ilyen volt a meccs szurkolói szemmel

Köszönjük az olvasói levelet és a fotókat.