Gyurcsányné és Márki-Zay

Folytatódik a vásárhelyi pártelnök-polgármester országos haknikörútja: a mai állomás Jászkisér, de a következő másfél hétben Nyíregyházára és Miskolcra is elér a roadshow. Márki-Zay városa ügyeinek intézése helyett tovább építi pártját és a migránspárti szivárványkoalíciót.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom pártelnöke, Márki-Zay Péter alaposan kiveszi részét a bevándorláspárti politikai erők EP-kampányából, valamint a szivárványos horrorkoalíció szervezéséből. Megírtuk, korábban közösen akciózott többek között az Európai Egyesült Államokért lobbizó Gyurcsány Ferencnével és unokatestvérével, Hadházy „Pókember” Ákossal. A héten az Emlékpontban a magyarellenes hazugsággyűjteményt, a Sargentini-jelentést megszavazó, az Európai Parlamentben rendszeresen hazája érdekei ellen szavazó MSZP-s Ujhelyi Istvánnal mondta fel a Soros-leckét.

A néha ideiglenesen Vásárhelyen tartózkodó celeb politikus hétvégén folytatja országos haknikörútját. Békéscsaba, Orosháza, Baja, Debrecen, Budapest és London után a tavaszi bevándorláspárti roadshow április 13-án, azaz ma délután Jászkiséren folytatódik, majd április 17-én Nyíregyházán, április 24-án pedig Miskolcon kampányol a Fidesz, azaz Orbán Viktor bevándorlásellenes programja ellen az önjelölt ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Márki-Zay a Jászságban

A szombati szeánszot hivatalosan a Jászsági Ellenzéki Összefogás nevű gittegylet koordinálja. A nyíregyházi összetartást a tarhálós Juhász Péter sorozatos balhékról elhíresült, majd meg is szűnt Együtt nevű korábbi viccpártjának egykori politikusa, Lövei Csaba balliberális önkormányzati képviselő koordinálja. Miskolcon a szivárványos horrorkoalíció égisze alatt egyszer már hatalmasat bukott Erdei „Rokker Zsoltti” Sándor humorista-közszereplő-politikusjelölt lesz a bevándorláspárti buli porondmestere.

A nyíregyházi és a miskolci showműsor is 18 órakor kezdődik, vagyis Márki-Zaynak időben el kell indulnia (pláne ha előtte még egy kis politikai eligazítást is akar tartani a helyi Fidesz-ellenes, migránssimogató egységeknek). Akinek dolga lenne vele, nem nagyon érdemes hát ezen a két szerdán (sem) a városházán keresnie. Vagyis a pártelnök újabb két munkanapot pipálhat ki a naptárjában, amikor Vásárhely és az itt élők dolgai háttérbe szorulnak.

Márki-Zay Nyíregyházán

Borítókép: 444.hu, belső fotók: Facebook/Márki-Zay Péter