Soros György

A Soros György által pénzelt szélsőséges bevándorláspárti csoportok gerjesztik a migrációt, amely merénylet az Egyesült Államok ellen – mondta Glenn Beck, az amerikai konzervatív Fox News csatorna politikai kommentátora. Az európai migránskaravánokhoz hasonlóan az USA déli határánál is óriási gond az illegális migráció, és nagyon nehéz ezzel felvenni a küzdelmet. Nem véletlenül téma az Egyesült Államokban hónapok óta a fal megépítésének kérdése a déli határnál, mielőtt még inkább kezelhetetlenné válik a helyzet -írja az origo.hu.

A tekintélyes konzervatív Fox news csatorna már korábban lerántotta a leplet Soros György tevékenységéről – emlékeztet a Tűzfalcsoport.

Már 2010-ben téma volt szélsőséges spekuláns gyakorlata

Glenn Beck rádiós és televíziós műsorvezető, konzervatív politikai kommentátor 2010 novemberében a Fox News csatornán azt mondta Soros György milliárdosról, hogygazdasági és politikai rendszereket tett tönkre szerte a világon, és Beck szerint a „bábmester” Soros következő célpontja az Egyesült Államok lehet.

A műsorvezető ezt Sorosnak a megelőző hónapokban a dollár hanyatlásával kapcsolatban tett kijelentéseire alapozta.Nem csupán arra törekszik, hogy gazdaságilag térdre kényszerítse Amerikát, de szemérmetlenül nagy profitra is szert akar tenni– mondta Beck, aki arról is beszélt, hogy Soros több mint 14 millió dollárt adományozott egy progresszív jogi csoportnak, az úgynevezett Amerikai Alkotmány Társaságnak, amely az alkotmányos értelmezés és változás területére összpontosít. Az alkotmányt meg lehet változtatni, de ezt transzparens, látható módon tegyék, hivatalos eljárás keretében, az alkotmánykiegészítő folyamaton keresztül – mondta Beck.

A Mexikó felől érkező migránskaravánokat is Soros szervezi

A napokban Beck ismét az amerikai konzervatív hírcsatorna vendége volt, a tekintélyes The Sean Hannity Show vendégeként. Itt arról beszélt, hogy olyan Soros által pénzelt csoportok szervezik a mexikói határon megjelenő agresszív migránskaravánokat, amelyekszélsőbalos, marxista-leninista hitvallással rendelkeznek, a kommunista Marx és Lenin elméletein alapuló nemzetközi világképpel,és a migránskaravánok kapcsán kollektív mozgósításra szólítanak fel.

Glenn Beck is párhuzamot von az amerikai és az európai migránskaravánok között:újabb és újabb hullámban érkeznek az illegális migránsok, és egy idő után már nem lehet a jelenséggel felvenni a küzdelmet. 

Beck szerint Donald Trump elnök csak akkor tudja véglegesen megoldani a problémát, ha megnevezi a valódi ellenséget és az nem más, mint Soros György és az általa finanszírozott szélsőséges bevándorláspárti csoportok.

Ki is tüntetik Soros Györgyöt, hiszen elősegíti az illegális bevándorlást

Mivel a migránskaraván elsősorban a latinó bevándorlókból áll, és Soros ezt az illegális folyamatot segítheti, nem meglepő, hogy ezt a közösség egyes tagjai elismerik.

A Hispanic Federation nevű szélsőségesen bevándorláspárti szervezet kitüntetésben részesítette Soros Györgyöt, akit a “folyamatos odaadásáért” jutalmaztak a latinó migránsok beáramoltatásának támogatása miatt.

A díjat odaítélő szervezet kezdetektől fogva élesen támadja Donald Trumpot, akinek elnöki megválasztását az Egyesült Államok egyik legveszélyesebb történésének nevezi, többek között mert korlátozni kívánja a Mexikó felől érkező, többségében illegális bevándorlók USA-ba jutását.

A számok Trumpot igazolják

A valóság – amit a szélsőséges bevándorláspárti szervezetek nagyon nem szeretnek – az amerikai elnök oldalán áll.Azokban az államokban, ahol a latinók nagy számban élnek, sokan kerülnek börtönbe közülük, mert súlyos bűncselekményeket követnek el,sőt a gyermekbűnözés is burjánzik a spanyol körökben, így például Texasban vagy Kaliforniában. Az elkövetett bűncselekmények között gyakori a gyilkosság, a rablás és a kábítószerrel visszaélés.

Ahogy arról az Origo is folyamatosan beszámol, a mexikói-amerikai határon hónapok óta szükséghelyzet van, de a demokraták mindent megtesznek, hogy Trump ne tudja megépíteni a  határfalat. Az elnök a napokban ismét kijelentette, hogy az Egyesült Államok megtelt, és felszólította a migránsokat: ne jöjjenek többen, forduljanak vissza.

Forrás: origo.hu