Hetesrúgó bajnokságra került sor ma délután a Szathmáry kollégiumban 6

Hetesrúgó bajnokságot rendeztek ma délután Vásárhelyen a Bethlen Gábor Református Gimnázium Szathmáry-kollégiumában.

Kovács Márk Péter kollégiumi nevelőtanár és vallástanár, valamint Szabó Ákos, a gimnázium intézményi lelkésze és hitnevelő tanára szervezőmunkáját dicséri a mai napon – első alkalommal – a Szathmáry-kollégiumban lakó diákok és nevelő tanáraik közötti hetesrúgó bajnokság.

Az oktatók elmondása szerint rendkívül fontos, hogy a diákok egyre több program keretében a sport és az egészséges életmód vezető út felé vegyék az irányt, így aztán a kollégiumi keretek között igyekeznek olyan alkalmakat teremteni, melyek lehetőséget nyújtanak erre.

Hetesrúgó bajnokságra került sor ma délután a Szathmáry kollégiumban

Hozzátették, mindemellett természetesen ugyanekkora hangsúlyt fektetnek a kulturális programok életre hívására, lebonyolítására is.

A hetesrúgó bajnokságra 25-en jelentkeztek. A listán kollégisták és tanáraik is egyaránt szerepeltek, akik közül a legjobbak a végén különböző utalványokban részesültek.

Hetesrúgó bajnokságra került sor ma délután a Szathmáry kollégiumban 1

Hetesrúgó bajnokságra került sor ma délután a Szathmáry kollégiumban 2

A délutáni eseményen az igazolt futballistákkal szemben Kovács Arnold, a Csongrád TSE tagja állt a kapuban, különlegesebbé téve ezáltal a megmérettetést.

Hetesrúgó bajnokságra került sor ma délután a Szathmáry kollégiumban 3

Hetesrúgó bajnokságra került sor ma délután a Szathmáry kollégiumban 5

A nevelők megosztották lapunkkal azt is, hogy közösségépítő és hasznos időtöltésre ösztönző megmozdulásaikkal azt remélik, egyre több, örömteli, kedves és jó hangulatú pillanat és nem utolsósorban erős, összekovácsolódott csoportok és barátságok születnek a hódmezővásárhelyi Bethlen Gimnázium Szathmáry-kollégiumában.

Hetesrúgó bajnokságra került sor ma délután a Szathmáry kollégiumban 7