"Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 19

Hatalmas balhé kerekedett ma délután Vásárhelyen. Ujhelyi István szegedi szocialista EP-képviselő fórumot tartani érkezett az Emlékpontba, amikor egy tüntető csoport a bejáratnál kifejtette véleményét a baloldali politikusról. Márki-Zay Péter polgármesternek is beolvasott a kisebb tömeg a közintézmény előtt.

Országjáró kampányturnéja során Vásárhelyen járt ma Ujhelyi István. A szocialista EP-képviselő elsőként a Kossuth térre látogatott el, ahol mindössze egy maroknyi MSZP-s szimpatizáns várt rá a párt aláírásgyűjtő pontjánál.

"Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 3

Ezt követően a baloldali politikus az Emlékpontba igyekezett fórumot tartani, azonban az épület előtt egy csapat várta. Márki-Zay Péter érkezett meg először, aki szintén megkapta a magáét, ugyanis a csoport neki is kinyilvánította nemtetszését. A tüntetők szerint a polgármester csak gyűlöletet hozott a városba, fejlesztést pedig egyet sem, míg a városvezető a szokásos Fidesz-kritikáival vágott vissza.

"Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 10

Előkerült a „Nem szégyellitek magatokat?” molinó is, Ujhelyi Istvánt pedig – mivel többször Brüsszelben Magyarország ellen szavazott – még a „Hazaáruló!” jelzővel is illették.

"Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 14

Bálint Gabriella, a KDNP helyi elnöke lapunknak Ujhelyi látogatásáról úgy nyilatkozott: a baloldali politikus vásárhelyi szeánszával a szervezők meggyalázzák a kommunizmus helyi áldozatainak emlékét. Erről bővebben ITT olvashat.

"Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 1 "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 4 "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 3  "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 5 "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 7 "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 6 "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 8 "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 9 "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 12 "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 11  "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 13  "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 15 "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 16 "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 17 "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 20  "Hazaárulózással" fogadták Ujhelyit az Emlékpont előtt 18