Vásárhelyen is megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz a migráció ellen 8

A párt helyi szervezeténél ma reggeltől a piacnál lehetett aláírni. A szignókkal az Orbán Viktor miniszterelnök által megfogalmazott migráció elleni hét pontot támogathatják a lakosok.

– Sorsdöntő szavazás előtt állunk, hiszen a május 26-i európai parlamenti voksoláson nem arról kell nyilvánítani véleményt, hogy ki szereti a Fideszt és ki nem, hanem hazafiságból kell vizsgáznunk – jelentette ki a párt standjánál Havasi Katalin. Hozzátette, nem szabad félnünk Brüsszeltől és a helyi trolloktól, mivel ki kell állnunk kultúránkért, hazánkért, nemzetünkért, városunkért.

Vásárhelyen is megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz a migráció ellen 10

– Magyarország nem mindenkié, hanem azoké, akik tisztelik elődeinket, hőseinket. Ezért gyermekeinknek, utódainknak úgy kell átadnunk az országot, hogy ők is maguk dönthessenek a sorsukról – hangsúlyozta a Fidesz helyi elnöke. Úgy véli, soha nem volt még ekkora tétje az EP-választásnak, mint most, amikor arról döntünk, hogy az országunk és a városunk magyar marad-e, vagy sem.

Vásárhelyen is megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz a migráció ellen 7

Az aláírásokkal a Fidesz és az Orbán Viktor által megfogalmazott migráció elleni hét pontot lehet támogatni. A Csongrád megye 4-es választókörzetben ötszáz aktivista segít abban, hogy mindenkihez eljuthassanak az ajánlóívek.

Vásárhelyen is megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz a migráció ellen 11

Vásárhelyen a település forgalmasabb pontjain találkozhatnak majd standokkal a helyiek, akik a Fidesz-irodában, a Bajcsy utca 2. szám alatt is aláírhatnak. Sőt, akik mozgásukban korlátozottak, azok a 0662/999-040-es telefonszámot hívhatják, és az aktivisták házhoz mennek az ajánlóívekkel.

Vásárhelyen is megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz a migráció ellen 3

A Fidesz piaci standjánál délelőtt sokan megfordultak, például az első tíz percben máris százan támogatták a kormánypárt bevándorlásellenes politikáját.

Vásárhelyen is megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz a migráció ellen Vásárhelyen is megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz a migráció ellen 1 Vásárhelyen is megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz a migráció ellen 2 Vásárhelyen is megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz a migráció ellen 5 Vásárhelyen is megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz a migráció ellen 4  Vásárhelyen is megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz a migráció ellen 9  Vásárhelyen is megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz a migráció ellen 6