Molnár Lászlóné

Legalábbis összenőtt, ami összetartozik. Nincsenek már elvek, értékek, a választók is szembeköpve. Az atomjaira hullott hódmezővásárhelyi Jobbik az MSZP-nek gyűjt aláírást az EP-kampányban…

Kiteljesedett a szebb napokat látott vásárhelyi Jobbik meghasonulása, avagy totálissá vált az önfeladás. Végleg megérkezett a bevándorláspárti balliberális tömörülésbe az egykoron jobboldali radikális szervezet helyi gittegylete, hiszen önkormányzati képviselőjük, Molnár Lászlóné – a „Jobbik-logó nélküli jobbikos” celeb polgármester „Katika nénije” – az MSZP standjánál a szocialisták számára gyűjt aláírást a vásárhelyi piacon.

Történik ez akkor, amikor a budapesti szocialisták éppen kirekesztették a Jobbikot a fővárosi vicckoalícióból. Amikor az MSZP EP-listájának egyik arca is arra emlékeztetett, az opportunista Jobbik minap még EU-s zászlót égetett. Amikor a Jobbik egyik parlamenti verőembere a sajtóhoz szaladt siránkozni, miszerint az országot kifosztó és eláruló posztkommunistákkal – úgy mint MSZP – való összefogást kongresszusi határozat tiltja. Közben azért fű alatt egybecsúszik a békejobb és a békebal, mert a lecsupaszított hatalomvágy felégeti a hosszú távú memóriában a valaha volt zsidólistázásokat, komcsizásokat, tüntetéseket és ellentüntetéseket.

Megszületett a soros (csalfa) varázsige is: technikai együttműködés (a migránsokkal színesített) Európáért. A nemzetmentesített egyesült államokért.

És Molnárné tökéletesen érti, mi fán terem a „technikai együttműködés”. Vagyis városunkban végleg összenőtt, ami összetartozik.

Nincsenek már elvek, értékek; a régi, elkötelezett választók szembeköpve. A mondanivaló és a program szimpla Fidesz-gyűlöletben merül ki. A hataloméhség felemésztette a pluralizmust.

Orbán Viktor évértékelőjében tökéletesen jellemezte ezt az ócska vircsaftot, mely nem más, mint Soros György és a brüsszeli bürokraták élvezetére tálalt „politikai pornográfia”.

Miközben mind az MSZP, mind a Jobbik teste és lelke is zsugorodik, a szivárványos horrorkoalíció Hódmezővásárhelyen csúcsra járatja a létező árpádsávos szocializmust. A rohamtempóban „katikanénisedő” Jobbikot lenyelte az MSZP-s kisgömböc. Már alig várom a következő fotósorozatot, melyen Kis Andrea alpolgármester könyörög a vásárhelyiek autogramjáért, hogy lélegeztetőgépen tartsa városházi kollégája, Dombi-Kiss László megfogyott és megtört egységét!

Ha már itt tartunk, a költséghatékonyság jegyében MSZP és a Jobbik bátran egybenyithatná helyi irodáját, így kötve össze a kellemeset a hasznossal. Netán összebútorozhatnának a Bercsényi utcában.

Ugyanott választási malac eladó…

Fotó: Facebook