Itt a bizonyíték: Gyurcsány irányítja a teljes ellenzéket 2

Tíz éve mondott le a miniszterelnökségről Gyurcsány Ferenc, akiben sokan még mindig a megváltót látják – hangzott el a Rádió 7 szombat délelőtti Heti megfejtés című műsorában.

A műsor elején a migrációról, és az ahhoz való hozzáállásról esett szó. Jeszenszky Zsolt, Apáti Bence, Bayer Zsolt és Gajdics Ottó médiaszakemberek felelevenítették: Olaszországban nemrég egy afrikai migráns sofőr el akart téríteni egy kiránduló gyermekeket szállító buszt. A tanárt pedig késsel fenyegette, és amikor a rendőrség kiért, a busz felgyújtásával próbálkozott. Az eset során szerencsére senki nem sérült meg.

A Heti megfejtés vendégei szerint szomorú, hogy a világsajtó folyamatosan próbálja elbagatellizálni a szélsőséges muszlim bevándorlók által elkövetett terrorcselekményeket. Bayer Zsolt elmondta, ha ezen túl mindenki csak úgy engedné el a gyermekeit kirándulni, hogy előtte megnézi, ki vezeti a buszt, akkor a liberálisok biztosan felháborodnának, és azonnal rasszistának nyilvánítanák a szülőket.

A napokban tíz éve, hogy Gyurcsány Ferenc lemondott a miniszterelnöki posztról. A politikus azonban azóta is aktív, és már a feleségével, Dobrev Klárával együtt van jelen a magyar politikában. Gajdics Ottó érthetetlennek tartja, hogy Magyarországon még mindig 300 ezer ember Gyurcsányra szavaz, sőt, egyenesen a Messiást látja benne, annak ellenére, amit tett az országgal.

A Heti megfejtést szerda este 8 órától ismétli meg a Rádió 7.