Bán Csaba: a közös ének, imádság, igére való figyelés megcsendesíti az embert

Márki-Zay Péter újra Bán Csaba nagytiszteletű urat tette gyűlölködése tárgyává és javarészt nem is vásárhelyi követői céltáblájává.

Megint a jól ismert, hányingerkeltő módszer. Nincs új a nap alatt.

Újra elővette megszokott fegyverét a hódmezővásárhelyi polgármester. Márki-Zay Péter kedden Bán Csaba református lelkész ellen folytatta a várost megosztó gyűlölethadjáratát, hivatalos Facebook-oldalán támadta meg a nagytiszteletű urat. Arra hivatkozva törölte bele a lábát Bán Csabába, hogy nem kapott meghívást az Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskola ótemplomi műsorára.

És persze lehetőséget teremtett rá javarészt nem is vásárhelyi követőinek, hogy válogatott mocskolódásokat zúdítsanak egy köztiszteletben álló vásárhelyi polgárra (lásd alább a kommenteket).

Többször megírtuk már: Márki-Zaynak munkamódszerévé vált a megfélemlítés, rendre nyilvános megszégyenítésnek teszi ki, aki neki nem tetszőt szól vagy cselekszik, netán vele ellentétes elveket vall. Hazug módon hurcol meg olyan helyi polgárokat, akiket a közösség tisztel(t), szeret(ett) és elfogad(ott), mígnem a polgármester és támogatói célkeresztjébe kerültek.

Vajon ki lesz a következő, akit nyilvános megszégyenítésnek tesz ki, vagyis koncként dob oda a más településeken élő eszement, aljas, rágalmazó gyűlölködőknek, mocskolódóknak?

Nyilvános megszégyenítés – Bán Csabába törölte lábát a polgármester Nyilvános megszégyenítés – Bán Csabába törölte lábát a polgármester 1 Nyilvános megszégyenítés – Bán Csabába törölte lábát a polgármester 2 Nyilvános megszégyenítés – Bán Csabába törölte lábát a polgármester 3 Nyilvános megszégyenítés – Bán Csabába törölte lábát a polgármester 4 Nyilvános megszégyenítés – Bán Csabába törölte lábát a polgármester 5 Nyilvános megszégyenítés – Bán Csabába törölte lábát a polgármester 6