ÉLŐ: Hivatalos: nyert a Fidesz és Lázár János! (Frissül) 5

Szeretnénk bojkottra szólítani minden olyan vállalkozót és magánszemélyt, aki azért támogatja a vásárhelyi Rotary Klubot, mert úgy gondolja, támogatása jótékony, politikamentes célokat szolgál – írja mai közleményében a Fidesz vásárhelyi szervezete, amit változtatás nélkül olvashatnak portálunkon.

„A vásárhelyi Rotary Klub politikai szervezetté vált

A sajtóban megjelent információk és a cikkekben megszólaló tagok után maga a szervezet teljes hallgatása egyértelművé teszi: a vásárhelyi Rotary Klub politikai szervezetté vált. A klub tagságának fele kilépett, az egyik távozó a sajtóban elmondta: olyan erőssé vált a szervezeten belül a politikai behatás, hogy az vállalhatatlanná vált számára.

A Rotary Klub köztiszteletben álló szervezet, amely részben vásárhelyi magánszemélyek, vállalkozók felajánlásaiból működik. A nyilvánosságra került információk alapján azonban egyértelművé vált, hogy ezek a felajánlások, adományok a jövőben politikai célokat fognak szolgálni. Szeretnénk bojkottra szólítani minden olyan vállalkozót és magánszemélyt, aki azért támogatja a vásárhelyi Rotary Klubot, mert úgy gondolja, támogatása jótékony, politikamentes célokat szolgál. Mindaddig, amíg a vásárhelyi Rotary Klub a jelenlegi formában működik, a politika árnyékában él, így nem méltó a jótékonysági szervezet eredeti céljaihoz és azok támogatóihoz. Reméljük, a vásárhelyi Rotary Klub képes kilépni a politika árnyékából, mindaddig azonban Márki-Zay Péter politikai háttérszervezeteként kell rá tekintenünk.

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség

Hódmezővásárhelyi Szervezete”