Toroczkai László: irtózom a Márki-Zay-féle elvtelen politikusoktól! (Hangfelvétellel) 1

Toroczkai László szerint a vásárhelyi polgármester képtelen elviselni azt, hogy a városban is megalakult a Mi Hazánk Mozgalom. A párt elnöke szerint Márki-Zay azért hazudozik, és azért rágalmazza az új politikai erőt, mert félti a saját hatalmát.

Mint arról beszámoltunk, megalakult a Mi Hazánk Mozgalom Hódmezővásárhelyen. A párt egy harmadik utat kínál a Fidesz és a balliberális tömb mellett, amiért Márki-Zay Péter egyenesen megfenyegette a párt vásárhelyi elnökét, Balog Norbertet. A mozgalom országos vezetője, Toroczkai László ezt kommentálta szombat reggel a Facebookon.

A politikus azt írta:

Márki-Zay Péter beváltotta fenyegetését. Egyszerűen képtelen elviselni, hogy immáron Hódmezővásárhelyen is létrejött a harmadik pólus, megalakult a Mi Hazánk helyi szervezete. Új bejegyzésében azt írja, hogy csak két oldal lehet, a Fidesz és az övé, tehát az egyesült balliberális tömb. Több választási lehetőség nem lehet, punktum, mert ő azt mondja. A korábbi fenyegetésének megfelelően máris a saját Facebook-oldalán kezdte meg a lejáratásunkat.

Kifejtette, Márki-Zay ordas hazugsága, hogy Balog Norbert vásárhelyi Mi Hazánk-elnök Lázár János vadásztársa lenne, ezzel szemben:

például Márki-Zay egyik fő támogatójának, a Jobbik helyi elnökének a földjeit is őrizte önkéntesként. Akkor neki is vadásztársa volt? 

Hozzátette,

Márki-Zay engem is megtalált a rágalmaival. Azt írja, hogy gyanús, hogy a Fidesz nem állított ellenem polgármesterjelöltet 2014-ben Ásotthalmon. Persze, hogy nem, mert 10 hónappal korábban 71,5 %-kal győztem le, semmisítettem meg a 18 éve regnáló fideszes jelöltet. Egyébként akkor másik párt sem indított ellenem jelöltet, nyilván felmérték az esélyeket. Márki-Zay legviccesebb hazugsága, hogy azt írja: Ásotthalmon jobbak az utak állapota, mint a Lázár vezette Vásárhelyen.

Csatoltam egy mai képet a ásotthalmi gátsori útról, ahol hiába van buszközlekedés, a kormány nem hajlandó még a következő 5 éves tervek között sem felújítani, ezért a helyi lakosokkal aláírásgyűjtést indítottunk, és éppen a napokban jeleztem a fideszes képviselőnek, hogy akár útlezárásra is hajlandóak vagyunk annak érdekében, hogy a felújítást kikényszerítsem. Ennyire igaz mindaz, amivel a saját hatalmát féltő Márki-Zay rágalmaz minket

– zárul Toroczkai László posztja.

Márki-Zay Péter beváltotta fenyegetését. Egyszerűen képtelen elviselni, hogy immáron Hódmezővásárhelyen is létrejött a…

Közzétette: Toroczkai László – 2019. március 29., péntek