A tánc olyan, mint az élet – így köszöntötte a tavaszt a Szent István Általános Iskola

Közel hatszázan szórakoztak ma a vásárhelyi Szent István Általános Iskola Tavaszköszöntő Estjén. A mulatságon az intézmény negyedikes és nyolcadikos gyermekei kápráztatták el tánctudásukkal a közönséget.

A Hódtói Sportcsarnokban tartott rendezvény megnyitóján Walterné Böngyik Terézia, a Szent István Általános Iskola igazgatója elmondta, tizenöt éve szervezik meg ezt a különleges eseményt, ami által minden alkalommal erőt, jókedvet és reményt merítenek a jövő megpróbáltatásaira.

Az iskola vezetője köszönetet mondott Baranyi Anettnek, Kovácsné Fülöp Ágnesnek, Kovács Dánielnek és Gardiné Fülöp Ildikónak, akik segítségével elsajátították a diákok az est folyamán bemutatott táncokat.

– A tánc olyan, mint az élet. Néha könnyű, néha nehéz, néha lendületes, és soha nem szabad feladni. A tanulóink sem adták fel, ugyanis egy éven át készültek tánc- és illemórákon erre az alkalomra – fogalmazott Walterné Böngyik Terézia.

Balázs József tankerületi igazgató hozzátette, 32 pár állt a színpadra, és összesen 570 főt hívtak meg a Tavaszköszöntő Estre.

A negyedikesek bécsi keringővel és bachatával, a nyolcadikosok latin-amerikai táncmixekkel szórakoztatták hozzátartozóikat, tanáraikat, diáktársaikat. Mondanunk sem kell, a gyerekek nagy sikert arattak a közönség körében.

A mulatság további részében a jó hangulatról Arany-Tóth Attila gondoskodott.

Szent István Általános Iskola Tavaszköszöntő Estje

A tánc olyan, mint az élet – így köszöntötte a tavaszt a Szent István Általános Iskola 4
DSCN3947
DSCN3925
DSCN3940
DSCN3945
DSCN3953
DSCN3942
DSCN3954
DSCN3966
A tánc olyan, mint az élet – így köszöntötte a tavaszt a Szent István Általános Iskola
DSCN3964
DSCN3967
DSCN3972
A tánc olyan, mint az élet – így köszöntötte a tavaszt a Szent István Általános Iskola 5
DSCN3957
Szent István Általános Iskola Tavaszköszöntő Est
DSCN3986
DSCN3991
DSCN4005
DSCN4026
A tánc olyan, mint az élet – így köszöntötte a tavaszt a Szent István Általános Iskola 3
DSCN4015
DSCN4000
DSCN4034
A tánc olyan, mint az élet – így köszöntötte a tavaszt a Szent István Általános Iskola 1
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...