Átadták a keleti elkerülő utat Vásárhelyen 1

Ünnepélyes keretek között ma délután felavatta a Fidesz-frakció a 3,2 kilométer hosszú keleti elkerülő utat Hódmezővásárhelyen.

Az átadáson Hegedűs Zoltán képviselő felelevenítette: az Almási István által vezetett önkormányzat 2016-ban nyújtott be pályázatot a keleti elkerülő megépítésére. A beruházáshoz szükséges 1,8 milliárd forintot 2017 őszén nyerte el a város, a munkálatok pedig 2018. január 26-án kezdődtek meg.

Átadták a keleti elkerülő utat Vásárhelyen

– Az út idén januárra elkészült, azonban a polgármester az országos politikai pártépítésével annyira el van foglalva, hogy eddig nem volt ideje átadni azt – mondta a Fidesz-frakció vezetője, hozzátéve, most már hivatalosan is használhatják a szakaszt a vásárhelyiek.

Átadták a keleti elkerülő utat Vásárhelyen 9

A keleti elkerülő – amellyel immár elkészült a város körüli teljes körgyűrű – a Kutasi és az Erzsébeti utat köti össze.

Átadták a keleti elkerülő utat Vásárhelyen 12

Átadták a keleti elkerülő utat Vásárhelyen 2 Átadták a keleti elkerülő utat Vásárhelyen 3 Átadták a keleti elkerülő utat Vásárhelyen 4 Átadták a keleti elkerülő utat Vásárhelyen 5 Átadták a keleti elkerülő utat Vásárhelyen 6 Átadták a keleti elkerülő utat Vásárhelyen 7 Átadták a keleti elkerülő utat Vásárhelyen 8  Átadták a keleti elkerülő utat Vásárhelyen 10 Átadták a keleti elkerülő utat Vásárhelyen 11

Fotók: Gémes Sándor