Újra lesz felnőtt jégkorongcsapat Szegeden

Az OB II-es rájátszás, egyben az egész szezon utolsó meccsét játssza vasárnap 19 órától a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű a Lehel HC ellen. Egy sikerrel újoncként megszereznék az ötödik helyet a bajnokságban.

Nem is volt olyan rég, pontosan október 13-án, amikor kétéves szünet után újra felnőtt jégkorongmeccset rendeztek Szegeden. A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű újoncként nevezett be az OB II-es bajnokságra, és szép fejlődési ívet járt be. Az első bajnokin még nem sok sikerélmény jutott, a másodikon meglett az első gól, a harmadikon az első megnyert harmad, az ötödiken pedig az első siker: a Lehel HC csapatát vertük bő három hónapja a műjégpályán.

A rájátszás utolsó meccsén, vasárnap 19 órától ugyanez a felállás: a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű a jászberényi Lehelt fogadja. Ha nyernek, megszerzik az ötödik helyet, amely újoncként, látva az erőviszonyokat, talán a maximum, ami benne volt ebben a szezonban.

És miért ne sikerülne? A berényieket a hazai 5-3 után idegenben 8-5-re múltuk felül, a recept tehát már megvan Prakab Gábor csapatának. Emellett szeretnék egy újabb győzelemmel kiszolgálni kiváló közönségüket, akik az egész bajnokság során mellettük voltak, és az OB II legmagasabb átlagnézőszámát produkálták.

– Úgy vágtunk neki a rájátszásnak, hogy nem lehet más a célunk, mintsem megnyerni mind a két meccsünket, és megszerezni az ötödik helyet. Az elsőn sikerült győznünk, most pedig be kell fejeznünk, amit elterveztünk – fogalmazott Prakab Gábor vezetőedző.

Tehát vasárnap 19 órától a Szeged Városi Műjégpályán: Goodwill Pharma Szegedi Vízmű–Lehel HC. Várnak mindenkit, kell a szurkolás!

Forrás: szegedihoki.hu
Fotó: Illusztráció