Márki-Zay: nincs visszaélés Nagy Ernő lakásügyében – Fidesz: ha ez így lenne, akkor nem adták volna vissza az ingatlant 1

„Az elmúlt napokban Márki-Zay Péter saját maga elismerte: erkölcsileg aggályosnak és összeférhetetlennek tartja, hogy Nagy Ernő lánya áron alul és többszörösen jogszabálysértő módon szerzett meg az önkormányzattól egy Kossuth téri lakást” – írja a Fidesz vásárhelyi szervezete a mai közleményében, amit változtatás nélkül olvashatnak portálunkon.

„Márki-Zay Péter hiteltelenné és komolytalanná vált

Az elmúlt napokban Márki-Zay Péter saját maga elismerte: erkölcsileg aggályosnak és összeférhetetlennek tartja, hogy Nagy Ernő szocialista képviselő, a Lakásügyi Tanácsadó Testület elnökének lánya áron alul és többszörösen jogszabálysértő módon szerzett meg az önkormányzattól egy Kossuth téri lakást. A polgármester azt is beismerte, hogy ő maga írta alá az érintett adásvételi szerződést. Nagy Ernő pedig bejelentette: visszaadja az ingatlant, amellyel a szocialista képviselő egyértelműen a botrányos ügy jogi következményeit és a büntetést próbálja elkerülni.

Mindezek után hiteltelen és komolytalan, ha Márki-Zay Péter korrupcióról beszél, hiszen ma egyedül neki van valós, még saját maga által is elismert korrupciós ügye. Hiteltelen és komolytalan, ha Márki-Zay Péter ezután bárkit hazugsággal vádol, hiszen egyedül őt ítélte el bíróság, már legalább három alkalommal kimondva: a polgármester hazudott. Végezetül hiteltelen és komolytalan, ha a fenti beismerések után Márki-Zay Péter felelősségre vonásról és elszámoltatásról beszél, hiszen saját maga védi a korrupcióban nyakig merült Kis – Zuschlag – Andreát, és a saját lányát önkormányzati lakáshoz juttató Nagy Ernőt.

Hódmezővásárhely polgármestere ma hazudik és korrupciót véd.

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség

Hódmezővásárhelyi Szervezete”