Állásbörzét rendeztek Vásárhelyen 6

A Balog Imsi Sportcsarnokban rendezte meg ma „Cégek Piaca” címen futó eseményét a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum.

Az állásbörze céljáról a centrum szakmai főigazgató-helyettesét, Orvosné Bánvölgyi Évát kérdeztük.

– A ma megrendezett eseményünk célja nem más, mint, hogy közelebb hozzuk a városban, illetve a környéken megtalálható vállalkozásokat a pályaválasztás előtt álló diákok, illetve a már pályakezdőként dolgozók számára. De természetesen azok felé is nyitni szeretnénk, akik szakmát szeretnének váltani. Ugyanis a pályaorientáció nem csak a fiatalokat, hanem a már hosszú évek óta munkavállalóként tevékenykedőket is érintheti. Az esemény elnevezése pedig nem véletlenül kapta a „Cégek Piaca” nevet, hiszen a munkaerőpiac a gyakorlatban úgy működik, mint egy kiskereskedelmi piac, ahol mindenki a szó legnemesebb értelmében kipakolja a maga kis portékáját és felkínálja ezáltal a lehetőségeit – kezdte gondolatait a főigazgató-helyettes.

Állásbörzét rendeztek Vásárhelyen 1

Ám a rendezvény nem csak a cégeknek, hanem saját oktatási intézményének is teret biztosított a bemutatkozásra, így közel egy tucatnyi kínálatból válogathattak a sportcsarnokba látogatók.

Állásbörzét rendeztek Vásárhelyen 2

Állásbörzét rendeztek Vásárhelyen 3

Orvosné Bánvölgyi Éva megosztotta lapunkkal azt is, hogy a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum immár másodjára rendezte meg ezen eseményét, valamint, hogy az ehhez hasonló színben és céllal létrejövő rendezvényeiknek is mindig nagy sikere van.

Állásbörzét rendeztek Vásárhelyen

Hangsúlyozta, hogy nagy öröm a számukra az, amikor egy-egy állásbörzét követően a visszajelzések azt igazolják, hogy érdemes a felnőtt lakosságot tájékoztatni a hódmezővásárhelyi munka és továbbtanulási lehetőségekről egyaránt.

Állásbörzét rendeztek Vásárhelyen 5

Állásbörzét rendeztek Vásárhelyen 4

Állásbörzét rendeztek Vásárhelyen 7

Állásbörzét rendeztek Vásárhelyen 9

Állásbörzét rendeztek Vásárhelyen 10

Állásbörzét rendeztek Vásárhelyen 11