Vásárhelyi taekwan-dosok a Nemzetközi Instruktori Szemináriumon 1

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Balatonfüreden az International Instructor Course nevű ITF Taekwon-do szemináriumot, ahol az ország minden tájáról érkező mesterek mélyülhettek el a Taekwon-do formagyakorlatok mozgásanyagában, illetve szellemiségében.

A több mint 150 résztvevő, az ITF Technikai bizottságának Nagymestereitől, Hector Marano 9. Dan, Ung Kim Lan 9. Dan és Paul McPhail 8. Dan tanulhatott.

Vásárhelyi taekwan-dosok a Nemzetközi Instruktori Szemináriumon 4

Az eseményen jelen volt Harmat László, szintén 9. Danos Nagymester, a magyarországi ITF Taekwon-do megalapítója, valamint Paul Weiler 9. Dan, az ITF Világszövetség rangidős elnöke is.

A kurzus utolsó napján, a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub alapítója, a magyarországi szövetség alelnöke, Máté Zoltán tett sikeres vizsgát 7. danfokozatra a Nagymesterek előtt.

Vásárhelyi taekwan-dosok a Nemzetközi Instruktori Szemináriumon

A háromnapos rendezvény során nagyon sokat tanulhattak a résztvevők, mely tudást a saját egyesületük sportolói számára örökíthetik tovább.

Hódmezővásárhelyi résztvevők: Máté Zoltán 7.Dan, Zsarkó Dániel Péter 4.Dan, Lőkös Zoltán 2. Dan, Fátyol József 2. Dan, Kosár Bence 2. Dan, Kovács Laura Fanni 1.gup.

Vásárhelyi taekwan-dosok a Nemzetközi Instruktori Szemináriumon 3 Vásárhelyi taekwan-dosok a Nemzetközi Instruktori Szemináriumon 5 Vásárhelyi taekwan-dosok a Nemzetközi Instruktori Szemináriumon 2