Nagybányára utaznak a Németh László diákjai

A Németh László Gimnázium, Általános Iskola ismét sikeresen pályázott a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága megbízásából a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Határtalanul! programján, amelynek köszönhetően a nagybányai Németh László Elméleti Líceum tanulóihoz látogatnak a vásárhelyi diákok március 14-17. között.

Előkészítő órákon a vásárhelyi diákok megismerkedtek már Erdély földrajzával, történelmével, a külhoni magyarság életének sajátosságaival, nagy magyarjaink életével, munkásságaival, magyar vonatkozású nevezetességekkel, amelyet a négynapos út folyamán felkeresnek a tanulók. Látogatást tesznek többek között Nagyszalontán, Nagykárolyban, Szatmárnémetiben, Nagybányán, Máramarosszigeten, Koltón a tanulók.

Nagybányára utaznak a Németh László diákjai 3

Április 25-28. között pedig a nagybányai diákok tesznek látogatást Hódmezővásárhelyen. A program 3 982 050 forintból valósul meg.

Nagybányára utaznak a Németh László diákjai 1 Nagybányára utaznak a Németh László diákjai 2 Nagybányára utaznak a Németh László diákjai 4