Hiánypótló beruházások valósulnak meg a vásárhelyi tankerületben

A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ fejlesztéseit részben saját, részben pályázati forrásból valósítják meg -írja a Rádió 7.

Balázs József, a tankerület igazgatója a Rádió 7-nek elmondta, a hódmezővásárhelyi járásban a Klauzál Gábor Általános Iskola részleges felújítását tervezik, míg a makói járásban kiemelt beruházás az Almási Iskola megújítása. Hozzátette, emellett Pitvaroson is nagyobb fejlesztésre készülnek a tankerület illetékességi területén.

A Klauzál Gábor Általános Iskola felújításával kapcsolatban Balázs József tankerületi igazgató a következőket nyilatkozta: „Ez közel 150 millió forintos fejlesztést jelent. A felújítás során a Klauzál utcai és a Nádor utcai feladatellátási hely kerülhet fejlesztésre, ami tartalmazza a beázások miatti hibák megszüntetését, a mellékhelyiségek renoválását, illetve az iskolaudvar részbeni felújítását. A közbeszerzési eljárás lebonyolításra került. A beérkezett pályázatok kiértékelése most van folyamatban, és a megvalósítás természetesen ennek függvénye lesz.”

Forrás: radio7.hu

Fotó: archív