Vásárhelyi Fidesz: Márki-Zay Péter lezárja a Városházát a hódmezővásárhelyi polgárok elől

Márki-Zay Péter polgármestersége a konfliktusok és azok minél nagyobb kiélezésének jegyében zajlik – hangzott el a Rádió 7 szombat délelőtti Heti megfejtésében.

A műsor vendégei elmondták, a vásárhelyi városvezető érdeke, hogy megakadályozza a közgyűlés által hozott döntéseket, és hogy semmi ne sikerüljön a városban, mert így be bírja állítani azt, hogy a Fidesz gátolja őt a fejlesztésekben.

– Márki-Zay Péter polgármestersége a konfliktusok és azok minél nagyobb kiélezésében zajlik. Nyilvánvaló, hogy országos politikai pályára szeretne lépni és azt szeretné, hogy Orbán Viktor legnagyobb ellenfelének tekintsék – jelentette ki Gajdics Ottó, aki szerint ez azonban nem így működik. Ahhoz ugyanis, hogy valaki országos politikai pályára lépjen, polgármesterként is maradandó teljesítményt kellene nyújtani.

Erre egyébként még tavaly Toroczkai László, a Mi Hazánk Magyarország elnöke is rámutatott, aki szintén nem tartja szimpatikusnak azt, hogy a vásárhelyi polgármester nem azzal foglalkozik, mint amiért megválasztották.

Márki-Zay az előttünk lévő pár napban is sorra járja az országot, sőt, március 16-án a határokat is átlépi, mivel Londonban tart fórumokat. Addig Békéscsabán és Orosházán is megfordul, tegnap pedig Ferencvárosban járt.

A Heti megfejtést a Rádió 7 szerdán 20 órától ismétli meg.