László Krisztián

Interjút készítettünk volna vele, de egyelőre sajnos nem jött össze.

16 napja e-mailben kerestük meg az egyik legismertebb vásárhelyi influenszert, akivel interjút szerettünk volna készíteni, felajánlva neki a személyes találkozás és beszélgetés lehetőségét. Face to face, ahogy tisztességes. Őszintén, kendőzetlenül.

László Krisztián a hallgatásba menekült, nem reagált üzenetünkre, megkeresésünkre, ezért olvasóink segítségét is kértük, hátha sikerül megtalálnunk az érintett véleményvezér(eke)t, és rendkívül sok levelet is kaptunk, melyeket ezúton is nagyon köszönünk! Sokan küldték el a László Krisztiánnal folytatott korábbi, akár évekkel ezelőtti üzenetváltásaikat is, és a legtöbben arra a következtetésre jutottak, hogy létező személyiség(ek)ről van szó, aki(k) azonban álnéven űzi(k) az internetes küldetést, álnéven akart(ak) vagy akar(nak) befolyást szerezni a média világában. Ami egyébként a legkevésbé sem mondható egyenesnek, gerincesnek, tisztességesnek. Köszönjük szépen olvasóink segítségét!

László Krisztiánnak február 15-én az alábbi levelet küldtük a Facebook-profilján megadott, nyilvános, bárki számára elérhető e-mail címére.

László Krisztián

László Krisztián 16 napja nem válaszol. Egy alkalommal még meg is próbált visszatámadni a Facebookon, ahol bekamuzta, hogy kamu az egész interjúkérésünk! Azt állította, nem kapott tőlünk levelet. Nos, annyira kapott, és akkora ordas hazugság volt ez a posztja (is), hogy nem sokkal később – érdekes módon(…) – törölte profilja Névjegy rovatából a korábban ott megadott (lásd az alábbi képernyőmentést!), nyilvános, bárki számára elérhető e-mail címet. Megpróbálta eltüntetni az átverés nyomait, de nem járt sikerrel. Belebukott a saját hazudozásába.

Névjegy február 15-én:

László Krisztián

Névjegy március 3-án:

László Krisztián

Így aztán hamarabb utolértük a hazug ember(eket)t, mint az egyszeri vásárhelyi sánta kutyát. Kiderítettük, ki László Krisztián! Aki nyilvánvalóan annyira László Krisztián, és éppen annyira független Márki-Zay Pétertől, mint a Vásárhelyiek a változásért ál-támogatói oldal. A módszer is ugyanaz: álnév mögé rejtőzve, álarcba bújva hirdetni az igét Vásárhelyre (akár egy másik városból).

Szóval, kiderítettük: László Krisztián nem más, mint egy (vagy több) gyáva szájhős, álnév mögé rejtőző szájkaratéka, hamis, hazug troll. Azaz: kőkemény kamuprofil.

Amit ír, pontosan ennyit is ér…

Bár nincsenek illúzióink, hogy a későbbiekben választ kapnánk megkeresésünkre, amennyiben László Krisztián jelentkezik, természetesen továbbra is nyitottak vagyunk az interjúra. És magától értetődő módon továbbra is áll az ajándék iPhone X annak az olvasónknak, aki segít összehozni a találkozót!

Zárszóként hadd jegyezzük meg: a Promenad.hu – mint korábban is közölte – azért tartja fontosnak, hogy ily módon, nyíltan beszéljen erről a talán kényesnek tűnő kérdésről, mert az elmúlt bő esztendő során sajnálatos jelenség ütötte fel a fejét Hódmezővásárhely online közéletében. Személyiségtolvaj trollok, álnevek mögé bújó, kamuprofilokkal önsokszorosító „személyek” osztják az észt a világhálón, állítják be magukat tévedhetetlen vásárhelyi polgároknak, akik a megkérdőjelezhetetlen igazságot tolják a közösségi oldal felhasználóinak képébe. Sok esetben derült már ki, hogy ezeknek a „személyeknek” semmi közük nincs ahhoz az álnévhez, melyen facebookoznak, sőt, adott esetben semmi közük sincs városunkhoz sem. A Vásárhelyiek a változásért gyűlöletközösségről már lerántottuk a leplet, bemutatva, hogy egyáltalán nem Márki-Zay Pétertől független, „támogatói” oldalról van szó, hanem olyan felületről, melyet a polgármester (és) közvetlen munkatársai menedzselnek, megtévesztve ezzel a vásárhelyieket.

Nyitókép: pixabay.com