Deutsch: Brüsszel bevándorláspárti terveinek nagyon is sok köze van Soros Györgyhöz

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő szerint Brüsszel bevándorláspárti terveinek nagyon is sok köze van Soros Györgyhöz -tette közzé az MTI.

A politikus vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján arra reagált, hogy az Európai Bizottság Magyarországnak címzett levelében a bevándorláspárti brüsszeli tervek kapcsán azt állítja, hogy Soros Györgyhöz az egésznek semmi köze nincs.

Deutsch Tamás azt mondta: Soros Györgynek van egy terve, többször maga írt róla, hogy Európát meg kell nyitni a migráció előtt. Soros György “Íme a tervem a menekültkáosz megoldására” címmel 2015. szeptember 29-én publikált a Market Watch folyóiratban is – emlékeztetett.

Deutsch Tamás hangsúlyozta: Soros Györgynek saját írói munkássága részét képező terve van arra, hogyan kell egy átfogó bevándorláspárti programot érvényesíteni, végrehajtani, keresztülverni Európában. Erről a tervéről nem csupán írásban értekezett, hanem tucatnyi alkalommal személyesen is találkozott a brüsszeli bürokrácia vezetőivel, Jean-Claude Junckerral, az Európai Bizottság vezetőjével valamint Frans Timmermans-szal, az európai szocialisták bevándorláspárti listavezetőjével – jegyezte meg.

A fideszes politikus felhívta a figyelmet arra, hogy Soros György egész hálózatot is kiépített a brüsszeli bürokráciában. Egyik legfontosabb brüsszeli lobbiszervezetének képviselői 58 alkalommal találkoztak az európai bürokrácia vezető tisztségviselőivel. “A Soros-birodalomhoz tartozó egyik civil szervezet” nyilvánosságot kapott kimutatása szerint pedig több mint kétszáz, Soros György személyéhez, hálózatához hűséges ember dolgozik az európai törvényhozásban – fűzte hozzá.

Deutsch Tamás a “Soros-terv” brüsszeli megvalósítását bizonyítva kiemelte, az elmúlt években több millió bevándorlót fogadott be az Európai Unió, Brüsszel gyengíteni akarja a nemzetállamok határvédelmi jogát, és a következő uniós költségvetési keretben több pénzt szánnak a migráció menedzselésére. Emellett az Európai Unió LIBE bizottsága már tárgyalta az menekültügyi ügynökség tervét, ami akár felül is bírálhatná a tagállamok döntését a migránsok sorsáról. A kötelező kvóta bevezetéséről sem tettek le, csak átkeresztelték állandó áttelepítési mechanizmusra – jegyezte meg.

Deutsch Tamás hangsúlyozta: Európának olyan Európai Parlamentre és olyan brüsszeli vezetésre lenne szüksége, amely nem a Soros-birodalom akaratát, hanem az európai emberek érdekeit képviseli, megvédve Európa keresztény kultúráját és biztonságát.