Elindult a szavazás az Országos Cicafotó pályázat képeire

Országos cicafotó pályázatot hirdetett a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. Február 24-ig vártuk a jelentkezéseket, most pedig egy hétig, március 3-ig lehet szavazni a képekre.

Lezárult a jelentkezés az Országos Cicafotó pályázatra, amit a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete hirdetett meg. Ezúttal a legötletesebb, kreatívabb cicafotókat kerestük nemcsak Szegedről és környékéről, hanem az ország bármely pontjáról. Összesen 68 db fotó felet meg a nevezési feltételeknek.

A felnőtt kategóriában 44, míg a junior kategóriában 24 kép közül a legjobbakat a közönség választja ki a Szegedi Cicamentők Facebook-oldalán, erre egy hét áll a rendelkezésre. A legtöbb szavazatot kapott képek közül az első 10 bekerül a második fordulóba, ahol azokat a zsűri osztályozza. Az első három helyezett értékes díjazásban részesül, de a 4-10 helyezett is kap meglepetést. Lesz egy különdíj is, ami az Egyesület tagjai szavaznak meg az összes érvényes jelentkező közül. Valamint a beküldött fotók közül választjuk ki a decemberben készülő jótékonysági falinaptár sztárjait is.

Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete