A legjobb jelmezeket is keresték a Hagymatikum Karneválon

Ahogyan a fürdő nyitása óta minden évben, idén sem maradt el a farsangi mulatság: a Hagymatikum Karneválon számos program várta a kikapcsolódni vágyókat -írja a makohirado.hu.

Mint Lajtosné Papp Noémi, a fürdő marketingcsoportjának vezetője portálunknak elmondta: a nyitás óta minden évben színes palettájukra természetesen rákerül a farsang is, a mai napon három vendég DJ-t hívtak meg, D Sessiont, Hlasznyikot és Cobyt, akik Live DJ Show keretében 11 órán keresztül szórakoztatták a vendégeket.

Fél háromkor pedig a hagyományos jelmezversenyre is sor került, ahol színesebbnél színesebb jelmezekkel készültek a legkisebbek. Első helyen végzett a teknősbéka, második lett a sárgarépa-föld és a nyuszi, a harmadik helyet pedig a boszorkány kapta, de a dobogós díjak mellett minden résztvevő ajándékban részesült, így senki sem távozhatott üres kézzel.

A délután során három alkalommal vízi tornát is tartottak, illetve az étteremben is fánkkal kedveskedtek a vendégeknek, de a farsangi hangulat a szaunát is elérte, hiszen különleges szaunaszeánszok is várták a kikapcsolódni vágyókat.

Márciusban pedig nyugdíjas találkozót tart majd a fürdő: 26-án Szilágyi Annamária és Kiszely Zoltán színészek is a Hagymatikumba látogatnak, emellett pedig egészségügyi szűrések is várják majd a vendégeket, március 30-án pedig a tavaszköszöntőre kerül majd sor.

Forrás: makohirado.hu