Karácsony is megbukott! Újabb nehéz szó: dolgozószobájából 1

Újabb ellenzéki politikus bukott el a helyesírás világában. A Blogstar írása következik.

Ezt komolyan nem hiszem el. Szerintem ezt már direkt csinálják, mert véletlenül nem lehet senki ennyire fogalmatlan. Most Karácsony Gergely követett el olyan helyesírási hibát, amilyen nincs is.

Dolgozószobájából. Nehéz szó – mint az útelágazódás. Karácsony Gergely szerint előbb dolgozószobályából, majd dolgozószobáljából – ezen is lehet visítani.

Karácsony is megbukott! Újabb nehéz szó: dolgozószobájából

Komolyan mondom, hogy ez biztos valami hülye vicc. Ha erre nem játszanak rá, akkor ez nincs, mert nem hiszem el, hogy helyből hülyébbek, mint mások lendületből. Persze lehet, hogy nem Karácsony Gergely az elkövető, de akkor még nagyobb a gáz. Ha ő írta, akkor az nem olyan nagy probléma, mert akkor magából csinál bohócot (ez meg legyen az ő baja), de ha ezt nem ő, hanem a propagandistái követték el, akkor baj van, hiszen ezért még pénzt is kapnak. Persze, ha utóbbi történt, akkor biztos volt egy heves „…zdmegolás”.

De most tényleg. Ennyi van ebben az egészben? Itt nem segít már senki más csak a – ahogy az Indul a bakterházban – a piócásember. Vagy az ellenzék teljes cseréje. Ebből így semmi nem lesz, csak egy szánalmas kabaré. Mert például a „dolgozószobályából/dolgozószobáljából” szavaknál még a Word is pirossal jelöl. Nem kell hozzá ész sem…

(Ezen a ponton természetesen teljesen mindegy, hogy mit írt amúgy KariGeri, de azért az érdekelne, hogy hol épít „városszerte” stadionokat Mészáros Lőrinc.)

Forrás: Blogstar.hu