Civil összefogás a vásárhelyi sportolókért

Nyolc vásárhelyi sportoló és két sportvezető elismerésére kerül sor február 22-én. A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület kezdeményezésére létrehozott díjat a hódmezővásárhelyi cégek és civilek összefogásának köszönhetően magas pénzjutalom egészíti ki. A sportolók és sportvezetők elismerésének fő támogatója idén a megújult Rádió 7-et működtető Dél-Alföldi Média Centrum Kft.

A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület az idei évtől – hagyományteremtő szándékkal – elismerésben részesíti azokat a fiatal vásárhelyi sportolókat, akik eredményeikkel, sikereikkel példát mutatnak a város közösségének és hozzájárulnak ahhoz, hogy Hódmezővásárhely ismertebbé és elismertebbé váljon a hazai, valamint a nemzetközi sportéletben. A fiatal sportolók mellett az Egyesület minden évben elismerésben részesíti azokat a sportvezetőket is, akik szakmai munkájukkal, több éves, évtizedes sportvezetői teljesítményükkel fejlesztették a város sportéletét. Az elismerés magas pénzjutalommal jár, amelyet vásárhelyi cégek, vállalkozások és civilek összefogása, felajánlása tesz lehetővé. Idén nyolc sportoló és két sportvezető részesül az elismerésben február 22-én.

– Hódmezővásárhely sportélete az elmúlt évben botrányoktól és politikai vitáktól volt hangos, miközben a fiatal sportolók és a sportvezetők nap, mint nap dolgoztak és küzdöttek azért, hogy sikereket érjenek el, mi pedig mindannyian büszkén mondhassuk ki a város nevét. Tisztelet és elismerés jár nekik, ahogyan azoknak a cégeknek és civileknek is, akik felajánlásukkal és szerepvállalásukkal lehetővé teszik, hogy az elismerést és a pénzbeli juttatást átnyújthassuk nekik – mondta el Ádók János. A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért elnöke kiemelte, az idei évben a sportolók elismerésének legfőbb támogatója a megújult Rádió 7-et működtető Dél-Alföldi Média Centrum Kft.

Borítókép: Illusztráció (pixabay.com)