Márki-Zay Péter és felesége a rendszer kegyeltjei

Az ellenzéki lapok ügyesen felsorolták azokat a kormánypárti képviselőket, politikusokat, akiknek négy gyerekük van, így hamarosan SZJA mentességet élvez a feleségük. Természetesen kimaradt Márki-Zay Péter neje a listázásból, pedig őt is érinti, ellenben nem nagyon tetszik neki az intézkedés – írja a Blogstar.hu.

Pedig ugye ott vannak a lurkók összesen heten. Vagyis Márki-Zayné Vincze Felícia vastagon érintett az adókedvezményben. Persze lehet mondani, hogy ez az intézkedés egy baromság, de nyilván nem kell elfogadni, lehet csatlakozni a rezsicsökkentést visszafizetőkhöz – ja, hogy ilyen egy sincs?!

Szóval Felícia asszony szült hét gyereket – tette mindezt mindenféle engedmény nélkül, szóval az Isten éltesse érte! –, emellett az otthonszülés támogatója, bába és dúla, vagyis több baba születésénél is ott volt. Utóbbival kapcsolatban persze voltak olyan hírek, hogy akadtak súlyos hibák a munkavégzése közben, de ez most nem tartozik ide.

A lényeg: Felícia asszony nem szül addig, ameddig nem lesz kormányváltás… Legalábbis erre enged következtetni a Facebookon megjelent posztja.

Ez a válasza egy bábának a kormányzati intézkedésekre. A kedvezményes hitelre, a támogatásokra, az adókedvezményekre. Ezt mondja egy felelős (???), szüléseket is levezető, hétgyermekes anya. Amúgy, ha azt mondaná, hogy ne a pénzért vállaljanak gyereket a családok, hanem azért, mert egyfelől ez csodás dolog, másrészt meg nagyon jó a nemzetnek, akkor az ember nem is foglalkozna vele.

De Felícia asszony, a maga módján, politikát akar csinálni a gyermekvállalásból. Ő, mint a rendszer kegyeltje. Neki jó. Másnak ne legyen… Ilyen ez.

Forrás: blogstar.hu