Bagi Mátyás: az ingyenes edzés generációkat köt össze

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület és a Csongrád Megyei Szabadidő Sportszövetség „Ezt válaszd!” néven futó eseményére február 17-én, vasárnap 18 órától Hódmezővásárhelyen, a Hódtói Sportcsarnokban kerül sor. A részleteket az egyesület alapító tagja, Bagi Mátyás ismertette.

– A vasárnapi esemény, ami az „Ezt válaszd!” nevet kapta, a rendszeresen, hétről-hétre megtartott ingyenes edzések harmadik születésnapja és nem utolsósorban pedig egy jótékonysági akció apropóján jött létre. A rendezvény egyik különlegessége az lesz, hogy három mozgásformát is kipróbálhatnak a résztvevők, illetve, hogy egyúttal a súlyosan beteg hódmezővásárhelyi Gojdár Tamás rehabilitációját is megsegíthetjük majd adományainkkal. Mindezt kiváló zenék kíséretében, amit egy Budapestről érkező DJ szolgáltat majd. A mottónk kétség kívül most sem lesz más, mint, hogy a Hódmezővásárhelyen vasárnap esténként megtartott ingyenes edzések generációkat kötnek össze – ismertette a részleteket Bagi Mátyás.

A mottó vasárnap sem hazudtolja majd meg önmagát, hiszen a három mozgásforma közül úgy a felnőttek, mint a gyerekek egy-egy remek élményben részesülhetnek, ha kipróbálják azokat. Ugyanis a spinning és a crosfit edzések mellett Bagi Mátyás kislánya a gyermekeknek tart majd edzést.

És természetesen a születésnapi torta sem maradhat majd el, amiből mindenkinek jut egy szelettel.