Országos fotópályázatot hirdetnek a Szegedi Cicamentők

Országos fotópályázatot hirdet a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. Ezúttal a legötletesebb, kreatívabb cicafotókat keresik nemcsak Szegedről és környékéről, hanem az ország bármely pontjáról – ismertette lapunkkal Szili Éva, a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületének elnöke.

Ezúttal a legötletesebb, kreatívabb cicafotókat keresik nemcsak Szegedről és környékéről, hanem az ország bármely pontjáról. Ezért fotópályázatot hirdet a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. A pályázatokat junior (1 év alatti) és felnőtt cica ( 1 évnél idősebb) kategóriában várják.

Szili Éva elnök elmondta, a mostani versenynél van egy jelképes nevezési díj is, amely fotókként 500 forint adomány, amit az OTP 11735005-20544234 számú számlaszámra kell befizetni utalással, vagy a bankfiókba készpénzes befizetéssel.

Nevezni február 11-től 24-ig lehet, jó minőségű, nagyméretű fotóval, amit emailben lehet elküldeni, a nevezési díj befizetéséről szóló igazolással a cicamentes.szeged@gmail.com címre a nevezési idő végéig. Az ebből befolyt összeget a mentett cicák orvosi költségeire fordítják.

A megmérettetés két lépcsőben zajlik. A legjobb fotókat a közönség választja ki a Szegedi Cicamentők Facebook-oldalán, erre a nevezési idő lejárta után egy hét áll a rendelkezésre. A legtöbb szavazatot kapott képek közül az első 10 bekerül a második fordulóba, ahol azokat a zsűri osztályozza. Az első három helyezett értékes díjazásban részesül.

A beküldött fotók közül választják ki a decemberben készülő jótékonysági falinaptár sztárjait is. További részletek az Egyesület Facebook-oldalán olvashatóak.

Fotó: pixabay.com