Újabb migrációs bomba ketyeg Európa mellett 2

Ahmad S. tavaly márciusban végzett Mireille-lel, miután a lány szakított vele – írja a 888.hu.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, tavaly márciusban egy önmagát 18 évesnek valló afgán migráns, akinek a hatóságok elutasították a menedékkérelmét, megkéselte az egy évvel fiatalabb barátnőjét. A lányt 14 késszúrás érte, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem élte túl a támadást.

A Flensburgban történt eset elkövetője 2015-ben utazott Németországba a jobb élet reményében, az áldozattal egy évre rá jött össze. Az áldozatot jól ismerők szerint a migráns sokszor agresszív volt a lánnyal: többször verte és át akarta téríteni az iszlám vallásra, hogy hordjon burkát.

Ahmad S.-ről a hatóságok kiderítették, hogy az életkoráról is hazudott, mikor a menedékkérelmét beadta megérkezésekor. Akkor azt közölte, hogy fiatalkorú, de az orvosi vizsgálatok rámutattak, hogy már közelebb van a valós életkora a harminchoz, mint a húszhoz. Azért nem mondta el a hatóságoknak a valós korát, mert a fiatalabbak könnyebben szerezhetnek menedékjogot.

A gyilkos migráns ügyét szerdán tárgyalta a bíróság, mely megállapította Ahmad S. bűnösségét, és a német lány megöléséért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte.

A vádlott féltékeny volt a lányra, amiért annak új barátja lett és nem tudta elfogadni a gondolatot, hogy többé nem irányíthatja a lány életét” – mondták a bíróságon.

Ahmad S. tagadta a vádakat, szerinte összetévesztették valakivel, más volt a gyilkos. A flensburgi bíróság ezt nem hitte el, így gyilkosságért életfogytiglanra ítélték az elkövetőt.

Nem ő az első gyilkos migráns, aki hazudik a koráról

Hatalmas port kavart Németországban Hussein Khavari ügye. A migráns illegálisan, bármiféle engedély nélkül, a nagy migrációs hullámot kihasználva utazott Németországba, ahol a hatóságoknak hazudott az életkoráról, majd később megerőszakolta és megölte a 19 éves Maria Ladenburgert, egy magas rangú EU-hivatalnok lányát.

Forrás: 888.hu