Mentsük meg a láncra vert kiskutyát

Olvasónk, Korsós Tamara az alábbi információkat közölte lapunkkal.

Hódmezővásárhelytől mindössze négy kilométerre, jelenleg egy tanyán vár szerető gazdira egy borzasztó körülmények között tartott hat hónapos labrador keverék kan kutya.

A tulajdonos, aki láncra verve sanyargatja, gyorsan megszabadulna tőle, ha tehetné, ugyanis azt állítja, hogy a fiatal kiskutya túl kedves és barátságos ahhoz, hogy a tanyát és annak minden eszközét őrizze és védje.

Mentsük meg a láncra vert kiskutyát 1

Olvasónk szerint – aki egyébként saját szemével bizonyosodott meg róla és osztotta meg velünk az ezzel kapcsolatos tudnivalókat – a kutya jelen esetben rettegésben él, így aztán minden tisztelettel ezúton kéri a hódmezővásárhelyi és a környékbeli települések lakóit, hogy amennyiben van rá lehetőségük, fogadják be ezt az egyébként végtelenül intelligens kiskutyát, hogy mielőbb megszabaduljon a fent említett szörnyű körülmények közül.

Mentsük meg a láncra vert kiskutyát 2

Mivel sem Korsós Tamara, sem pedig a menhelyeknek nincs erre lehetőségük, arra kérjük az állatbarátokat és kutyaszeretőket, hogy ha tehetik, mihamarabb mentsék meg a fiatal labrador életét.

Bővebb információért olvasónk, Korsós Tamara felkereshető a Facebookon, és hívható a következő telefonszámon: 0630/294-78-12