Két kamion szenvedett balesetet Csongrád megyében

Több esethez is vonulniuk kellett a lánglovagoknak – derül ki a megyei katasztrófavédelem közleményéből.

Ezerötszáz négyzetméteren égett az avar szombaton kora délután Balástya külterületén. A kisteleki katasztrófavédelmi őrs egysége egy vízsugárral végezte el a beavatkozást, a tűzesetben senki sem sérült meg.

Elakadt egy nyerges vontató  szombaton délelőtt Szegeden, a Cserje soron. A szegedi tűzoltók csörlő segítségével vontatták ki a járművet, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt. Senki sem sérült meg.

Megdőlt egy nagy méretű tuja szombaton délelőtt Makón, a Gyóni Géza utcában. A makói hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével végezték el a mentést, amelynek köszönhetően a fa nem okozott károkat a közeli épületben.

Egy hektáros területen, foltokban égett a kiszáradt aljnövényzet vasárnap Csongrádon, a Madách utcában. A város hivatásos egysége rövid idő alatt elfojtotta a lángokat, senki sem sérült meg.

Parkoló autóra hasadt egy faág vasárnap reggel Újszegeden, a Székely soron. A szegedi tűzoltók végezték el a műszaki mentést, az eset során nem sérült meg senki.