65 tüskés rajz az állatvédőknél 13

Még január közepén írt ki rajzpályázatot a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete “Egy aranyos tüskés címmel”, hogy felhívják a fiatalok és a szülők figyelmét is az állatvédelem fontosságára. Nagyon sok pályamunka érkezett, összesen 65 darab.

Balogh Ernő, az egyesület elnöke elmondta, nagyon örülnek, hogy ilyen sok gyerek elküldte a rajzát, hiszen ez azt jelenti, hogy legalább ennyi fiatalnak fontosak az állatok, szeretik őket és amennyire tudnak, vigyáznak rájuk, ami több rajzból is kiderült. Hozzátette, fantasztikus, több helyi általános iskolából, de szegedi, valamint berettyóújfalui intézményből is érkeztek rajzok.

65 tüskés rajz az állatvédőknél 2

Nagyon nehéz dolga volt a zsűrinek kiválasztani a nyertes rajzot, hiszen mind nagyon szép. Egyéniben Ördög Nóra (9 éves) rajza lett a nyertes. Intézményi keretek között pedig külön díjban a hódmezővásárhelyi Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola nyert.

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete a közeljövőben is szervez hasonló rajzversenyeket, hiszen nagyon fontos céljuk, hogy közvetett módszerekkel is megszólítsák a fiatalokat az állatvédelem területén.

Az összes pályamunkát az alábbi linken érhetik el: https://photos.app.goo.gl/uKgD3ZH19NiBUCuTA

65 tüskés rajz az állatvédőknél 65 tüskés rajz az állatvédőknél 1 65 tüskés rajz az állatvédőknél 3 65 tüskés rajz az állatvédőknél 4 65 tüskés rajz az állatvédőknél 5 65 tüskés rajz az állatvédőknél 6 65 tüskés rajz az állatvédőknél 7 65 tüskés rajz az állatvédőknél 8 65 tüskés rajz az állatvédőknél 9 65 tüskés rajz az állatvédőknél 10 65 tüskés rajz az állatvédőknél 11 65 tüskés rajz az állatvédőknél 12

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete