Korsós Ágnes: 28 évet szeretne megsemmisíteni a jelenlegi városvezetés

Terjedelmes bejegyzésben írt erről a korábbi címzetes főjegyző a Facebookon.

Nem hittem volna, hogy közel egy év eltelik, amíg megemésztem, hogy megfosztottak hivatásomtól. Higgyék el, nem a sértődés beszél belőlem, hiszen 28 év alatt több kormányváltást bántatlanul megértem, talán azért, mert politikamentes szakmai elkötelezettségemet vették figyelembe – kezdte a posztját Korsós Ágnes.

Hozzátette: „az elmúlt hónapokban sokat gondolkodtam azon, hogy mit tettem, mit vétettem ennek a városnak, amelynek lakóit gyerekkorom óta segítettem erőmhöz, tehetségemhez, lehetőségeimhez mérten. Sok minden megfordult a fejemben. Nem loptam, nem hazudtam, nem csaltam, nem voltam és nem vagyok korrupt, nem terveztem embereket börtönbe juttatni, – eszembe sem jutott ilyesmi. Tettem a dolgom. Ha segítséget kértek és módomban állt, segítettem”.

Az elmúlt hónapokban olvastam a közösségi portálokon megjelent írásokat, azok kommentjeit. Elkeserítő volt azt tapasztalni, hogy akiknek fogalma sincs a közigazgatás szabályairól, mekkora közigazgatási szakemberként nyilatkozza ki az általa egy és cáfolhatatlan igazságnak tartott véleményét, ami meg sem közelíti a valóságot, de ezért képes bárkit, akár szakember, akár laikus, földbe döngölni – fejtette ki a korábbi címzetes főjegyző.

Mint írta: „végül az elmúlt hónapok eseményei nyomán az a véleményem alakult ki, hogy ma Hódmezővásárhelyen egyetlen cél motiválja a város vezetését: MEGSEMMISÍTENI, MEG NEM TÖRTÉNTTÉ TENNI AZ ELMÚLT 28 ÉV MINDEN VÍVMÁNYÁT. Mindegy hogy milyen áron, mástól származtatva az ötletet, társaság működésképtelenné tételével, vagy egyszerűen csak emberek ellehetetlenítésével. Mindegy ki esik áldozatául, de el kell érni, hogy az emberek elfelejtsék azt, amit 28 év alatt a jobboldali városvezetés elért”.

Tisztázzuk végre: a képviselőséget vállalók a második, harmadik ciklus óta nem megélhetési politikusokként kerültek a testületbe, és még saját vagyonuk is, lakásuk is volt – tisztelet a kivételnek! Mindegyik rendelkezett megfelelő megélhetést biztosító jövedelemmel, vagyonnal! – szögezte le.

A teljes bejegyzés Korsós Ágnes Facebook-oldalán olvasható.