Bilivel és zoknival lepték meg a „Szélházy” párost

Szerdán az ellenzéki pártok unalomba fulladó tüntetésén a Vadhajtások.hu újságírója egy bilit és egy pár zoknit vitt Szél Bernadettnek az MTVA-ban korábban látott bohózata után. Az ajándékokra az ellenzéki politikus nem tartott igényt – írja az Origo.

Mint ismeretes, az ex-LMP-s képviselők, Hadházy Ákos és Szél Bernadett korábban több napra beköltöztek az MTVA-székházba, és onnan olvasták fel az ellenzéki fake news média híreit, és követelték a vezérigazgató lemondását. Ekkor derült fény arra is, hogy az MTVA-ba való bejutásuk kálváriáját folyamatosan élő közvetítésben tudósító Szél Bernadettet nem engedték be a biztonsági őrök abba a mellékhelyiségbe, amelyikbe ő szeretett volna menni, helyette egy másikat ajánlottak fel neki. Hadházy Ákost pedig az MTVA operatőrei kapták lencsevére, az épületben egy kanapén, lyukas zokniban szunyókált az ellenzéki forradalmár.

A szórakoztató és egyben szánalmas akcióra emlékeztetve a két ellenzéki politikust, a Vadhajtások újságírója egy bilivel és egy pár zoknival lepte meg Szél Bernadettet, aki igencsak meglepődött az ajándékok láttán. Nem akarta elfogadni, mondván: „kinőtt már ebből a korból, és nincs kicsi gyereke”.

?Ügyészség

Közzétette: Vadhajtások.hu – 2019. január 23., szerda

Az újságíró emlékeztette, hogy köztévében nem tudott elmenni a mosdóba, és ők emiatt úgy megsajnálták, hogy ennek érdekében hoztak neki egy bilit. Szél a Hadházynak szánt zoknit sem fogadta el, kérte, hogy azt a képviselőnek adják. Majd mosolyogva hozzátette:

Bizonyos szint felett nem süllyedünk bizonyos szint alá.

Mondjuk, ez a mondat furcsán hangzik pont Szél Bernadett-től. Majd azt is hozzátette, hogy szerinte a Vadhajtások „ezzel mellényúlt”, mivel ő a sajtószabadságról beszél, az újságíró meg egy zokniról. Az érvek kifogyása után pedig az újságírót – ahogyan korábban is, bár akkor fejbe is vágták – lökdösni kezdték a „békés” tüntetők.

Forrás: origo.hu
Borítókép: MTVA