Kosársuli: eljött az idő a revansra

Újabb hazai mérkőzés következik a Vásárhelyi Kosársuli számára az NB I/B Zöld csoportjában. Hivatalosan a 17. forduló kerül sorra a hétvégén, amely során a Sopron látogat a Hódtói Sportcsarnokba.

A sereghajtó SMAFC nyolcból nyolcszor kapott ki idegenben, így első ránézésre egyértelműen mi számítunk a találkozó esélyesének.

Molnár József 3-11-es mérleggel álló fiatal csapata a legutóbbi fordulóban a DEAC otthonában szenvedett nagyon szűk vereséget (75-77), számunkra azonban igen kellemetlen emlékekkel szolgálnak az őszi idényből: Sopronban 80-76-ra tudtak diadalmaskodni.

Három játékosuk: Czukor Bence, Füzi Róbert és Kovács Benedek is a legjobbak között van a bajnokságban, ha a statisztikákat nézzük, így nem szabad félvállról venni a mérkőzést. Egy biztos: amennyiben sikerül a hazai környezetben már megszokottnak mondható koncentrált játékot hozni, úgy megőrizhetjük vezető pozíciónkat a tabellán.

A találkozó január 26-án, szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. Előtte, 16 órától az U20-asok is összecsapnak.

A mérkőzésekre a Kosársuli főtámogatója, az MMBF Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés továbbra ingyenes!

Forrás: vasarhelyikosarsuli.hu