Elraboltak és szexrabszolgaként tartottak migránsok egy fiatal nőt

Az olasz hatóságok nyomoznak egy 32 éves belga nő vallomása alapján, aki arról beszélt, hogy hat migráns elrabolta és két hónapig szexrabszolgaként tartották. Az utóbbi hetekben sorozatosan derült fény migránsok által elkövetett bűncselekményekre – írja az Origo.

A 32 éves nőt az elmondása szerint hat tunéziai migráns rabolta el még 2017 januárjában, és az olasz Riviérán lévő San Remo városában tartották fogva. A nő gyógyszereket akart eladni az egyik tunéziai migránsnak, de a tunéziai férfi megerőszakolta és elrabolta.

Az áldozat szerint a migránsok 23 és 50 év közöttiek voltak.

Az áldozatot egy hónap után szabadították ki, majd pedig a hat tunéziai migránst letartóztatták. Az ügyben várhatóan bíróság előtt tesz vallomást a nő január 25-én – írta a Voice of Europe.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Odin Katonái nevű csoport az után kezdett járőrözésbe az utcákon és közterületeken, hogy a finnországi Oulu városában az utóbbi időben a migránsok egyre több nemi erőszakot követtek el gyerekekkel szemben.

A négy éve alapított szervezet tagjai többek között bevásárlóközpontokat is megfigyelés alatt tartanak, ugyanis ezek azok a helyek, ahol a migránsok leginkább leselkednek áldozataikra. Az Odin Katonáit természetesen azonnal megpróbálták rasszistának és neonácinak beállítani, amiért nem akarják tétlenül nézni, ahogyan a külföldiek vadásznak a gyerekeikre.

A teljes cikk az Origon olvasható.

Fotó: AFP/LOUISA GOULIAMAKI