Hiba

Ami nem megy, azt még mindig erőltetik a mindentől és mindenkitől szigorúan és hű, de nagyon független makói forgalomlassítók (forgalom lassítok).

A szombati szeánsz (demonsráció) főszervezője (főszevezője), Jani László (Dollár) akkora lendülettel fogott neki a kormányellenes esemény online plakátolásának, hogy – mint megírtuk – máris Makón akarja megállítani az országot. Tudják, ott a Lonovics stg.-nél (stégnél?). Nyilván olyan legendásan országmegállító partnerekkel, mint az O1G-világrekorder DK-komisszár, Mucsi Tamás vagy éppen az el-eltünedező Jobbik-balösszekötő, Zeitler Ádám.

A makói tüncizők hajmeresztő hibáktól hemzsegő felhívásai regionális és országos népszerűségre tettek szert az elmúlt órákban, még ha nem is jutottak el arra szintre, mint a január 5-i budapesti bénázás (C)EU-kompatibilisnek csúfolt „Szrtájk” felirata.

Demonstráció

Ez sem szegte azonban kedvüket, a közösségi médiában csillogtatták tovább helyesírási képtelenségeiket és írásjelezési áltudományukat, páratlan bravúrokkal szórakoztatva a nagyérdeműt. Kiderült például, Makón olyan nagy az elszántság, hogy az országos már Országos, a párt rögtön Párt, ha ellenzéki, nem is beszélve a nagybetűs Szakszervezetekről. Mind kéz a kézben lassítják majd a jobb sorsra érdemes Maros-parti települést. A mumus túlóratörvényből így született meg a Rabszolga törvény (nagybetűvel és külön) – persze ez csak kóstoló a szarvashibákból.

Nem baj, kicsire nem adunk, nagy meg nem számít.

A lényeg, hogy „mindenkit szeretettel várnak a Makói civilszervezet”…

Borítókép: pixabay.com