Kosársuli: újabb itthoni meccs következik

Második idei mérkőzésére készül a Vásárhelyi Kosársuli, amely egyben a második hazai találkozója lesz a csapatnak zsinórban. Az NB I/B Zöld csoportjának 15. fordulójában a listavezető ellenfele szombaton a Tiszaújváros lesz a Hódtói Sportcsarnokban.

Az a Tiszaújváros, amely 4-9-es mérleggel az utolsó előtti pozíciót foglalja el a tabellán, s amely nyolc idegenbeli meccséből mindössze egyet tudott megnyerni – Újpesten gyűjtöttek egy nagy skalpot november közepén.

Szendrey Zsombor csapatának veszélyességét azonban mi sem mutatja jobban, mint hogy a mögöttünk hagyott hétvégén nagy meglepetésre odahaza nagyon koncentrált játékkal verték a Kosársuli legnagyobb riválisát, a Baját (82-71). Keretükben egy légiós található az amerikai Jaywuan Hill személyében, ám igazi erősségük az a Gáspár Balázs, aki a két gárda szeptemberi, tiszaújvárosi összecsapásán is remekelt.

Azt a találkozót remek második félidővel, 86-69-re a mieink nyerték, és reméljük, hogy ezúttal is győzelmet ünnepelhetünk. Tóth Tamás alakulatának játéka egyre jobb és jobb, idehaza eddig verhetetlennek bizonyult a bajnokságban, így az éllovaspozíció megőrzéséhez szükséges, sorrendben már a hetedik Hódtóiban aratott siker következhet.

A találkozó január 19-én, szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. Előtte, 16 órától az esztendőt szintén pazarul kezdő U20-asok is pályára lépnek, igazi rangadóra lehet számítani, hisz a két csapatot mindössze két hely választja el a tabellán.

A mérkőzésekre a Kosársuli főtámogatója, az MMFB Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés továbbra ingyenes!

Forrás: vasarhelyikosarsuli.hu