A hétvégén ünnepli 7. születésnapját a Makói Hagymatikumfürdő

Különleges látványosságokkal készül a hétvégére a Makói Hagymatikum Fürdő. A hetedik születésnap ünneplése alkalmából többek között elkészül majd a fürdő több méteres makettje. Mindez csokoládéból, marcipánból és grillázsból! Ám ezen felül is kiváló programokban részesülhetnek az odalátogatók. Mutatjuk:

A beharangozó alapján minden bizonnyal még néhány nap és felépül Magyarország legnagyobb édesség Makovecz épülete! Egyes információk szerint a Magyar Rekordok Szövetsége is képviselteti magát ezen a jeles eseményen, mivel a jóslatok szerint új magyar rekordot dönt a Makói Hagymatikum Fürdő.

A tavalyi évben nagyon magas látogatószámmal és bevétellel büszkélkedhető Makói Hagymatikum Fürdő gigantikus fejlesztések előtt áll. A Hagymatikum épületét 2012 januárjában adták át, amelyet Makovecz Imre, Kossuth- és Ybl Miklós-díjas magyar építész álmodott meg, azóta pedig Makó legnagyobb turisztikai célállomásává nőtte ki magát, ahová belföldről és külföldről is évente több százezer vendég érkezik.

A rekord kísérlet mellett minden a csokoládé körül forog majd az ünnepélyen, ugyanis csokoládés szauna szeánszokkal, – pakolásokkal és csokoládés kézműves foglalkozásokkal várnak mindenkit szeretettel a születésnapra.

Mindezeken felül a fürdőkomplexum egyéb különleges kényeztetésben is részesíti az odalátogatókat, hiszen szombaton, január 19-én fellép majd a kubai La Movida Cuba együttes, de a Dolce Dance salsa bemutató mellett a habparti és az éjszakai fürdőzés is kihagyhatatlan élményeket nyújt majd a vendégek. Tekintsék hát meg alább a részletes programot.

Íme a party program:

11:00 – Kakaós csiga workshop Limarával
13:30 – Az ország legnagyobb Makovecz épület édesség makettja
14:00 – Csokoládé kvíz gyerekeknek
15:00 – La Movida Cuba koncert
16:15 – Dolce Dance salsa bemutató
18:00 – Habparty

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják!

Forrás: Komlósi Hella, rendezvény és marketing asszisztens