Rékasi Károllyal erősítve újul meg a Rádió7

Új műsorok, új műsorstruktúra készül a vásárhelyi médiumnál, amelynek hangja a jövőben Rékasi Károly, Tom Cruise és Mulder ügynök magyar hangja lesz – számol be róla a Vásárhely24.

A portál információi szerint jövő héttől megújul a hódmezővásárhelyi központú, Makón és Kisteleken is sugárzó Rádió7.

A rádió reggeli műsorsávja hosszú idő után átalakul. Reggel hat órától tíz óráig két műsorvezető, az eddig leginkább a hírekből ismert Lauscher Zoltán és Farkas Emese várja majd a hallgatókat a legfrissebb információkkal, közéleti és szórakoztató tartalmakkal, no meg persze rengeteg jó zenével. 10 órától Közös nevező címmel születik újjá a korábbi Napraforgó, ami azonban nem változik, hogy a műsor keretében továbbra is a stúdióba hívott vendégektől elsőkézből kaphatnak a hallgatók tájékoztatást a térséget érintő legfontosabb kérdésekről. A Közös nevezőt egy szintén új műsor, a Hazai pálya követi, ami a vásárhelyi-makói és a kisteleki térség kisebb településein élőket érintő aktualitásokról szól.

A hír és információs műsorok terén a legnagyobb változás, hogy 24 órás helyi hírszolgáltatásra áll át az adó, a jövőben minden egész órában országos és helyi híreket is tartalmazó hírösszefoglalókat sugároznak, és napi 3 alkalommal, 7, 12 és 17 órakor hosszabb hírműsorokat hallhatunk.

Rékasi Károllyal erősítve újul meg a Rádió7 1

A közéleti műsorok egyik újdonsága egy szombat délelőtti közéleti magazin lesz, amelynek állandó házigazdája Jeszenszky Zsolt, aki olyan újságírókkal beszélget az országot, a térséget és Hódmezővásárhelyt érintő legfontosabb kérdésekről, mint Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, vagy Apáti Bence.

A közéleti műsorok mellett a szórakoztató tartalmak is megújulnak. A délután elsősorban a szórakozásé lesz egész héten, hétfőn és pénteken új sportmagazinnal, kedden utazási, szerdán mozi, csütörtökön pedig informatikai és gamer-magazinnal jelentkezik a rádió. A péntek este a retro zenéké, míg szombaton 18 órától egy új, interaktív beszélgetős műsor várja a bulira hangoló fiatalokat. Ennek állandó műsorvezetője a kívánságműsorból is ismert Szeri Csaba mellett Bagi Mátyás lesz, Hódmezővásárhely első számú fittneszedzője.

Rékasi Károllyal erősítve újul meg a Rádió7 2

A Rádió7 új station voice-a – magyar hangja – pedig nem kisebb orgánum, mint Rékasi Károly lesz, akit Tom Cruise, David Duchovny (az X-akták Mulder ügynöke), vagy Orlando Bloom (Legolas) magyar hangjaként ismer mindenki.

Forrás: vasarhely24.com