Ha szerda, akkor Szőnyi!

A leendő elsősöket és szüleiket várják a hódmezővásárhelyi Szőnyi Benjámin Református Általános Iskolába januárban, szerdánként. Az első suliváró program január 9-én 16 órai kezdettel lesz a Deák Ferenc utcai tanintézményben, az iskola-ismerkedő alkalmak a hónap következő két szerdáján, 16-án és 23-án folytatódnak.

Nyitott kapukkal várja az iskolaválasztás előtt álló nagycsoportos óvodásokat és szüleiket a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola. A januári szerdákon délután 4 órai kezdettel ismerkedhetnek meg a gyerekek és kísérőik az idén 25 éves tanintézménnyel. A bemutató délutánokon a majdani elsősöknek a tanítónők, Gyovainé Aszalai Beáta, Móroczné Keresztesi Ildikó és Vajnai Márta tartanak játékos foglalkozásokat, a szülőket addig Gilicze Rózsa Judit igazgató tájékoztatja a keresztyén suli mindennapjairól és beiratkozás módjáról.

A Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség fenntartásában működő iskola egy különleges programmal is kedveskedik a város nagycsoportosainak: január 9-én, szerdán délelőtt 11 órai kezdettel a gyerekek körében óriási népszerűségnek örvendő Alma zenekar ad koncertet az ótemplomban.

Az iskoláról az érdeklődők a Szőnyi honlapján tájékozódhatnak: http://szonyibenjamin.hu/