A bevándorláspárti erők 2019-ben fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat

Videót tett közzé Magyarország Kormánya, amelyen Hollik István kormányszóvivő a bevándorláspárti erőkről, Soros Györgyről, a rendbontásokról és az EP-választások tétjéről beszélt – írja az Origo.

Videót tett közzé a Kormány a közösségi oldalán. Itt Hollik István kormányszóvivő azt mondja, hogy a bevándorláspárti erők a Soros-hálózattal együttműködve fokozni fogják Magyarország elleni támadásaikat 2019-ben. Hollik István azt is mondta, ennek első jeleit már láthattuk erőszakos utcai tüntetések formájában.Úgy fogalmazott, hogy azért támadják Magyarországot, mert az egész bevándorláspárti politika útjában áll, ráadásul egyre több szövetségese is van ez ügyben.

2019-ben a bevándorláspártiak fokozni fogják a hazánk elleni támadásokat

2019-ben a bevándorláspárti erők a Soros-hálózattal együttműködve fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat. Azért támadják a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, hogy Soros embereit ültessék a hatalomba.

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2019. január 4., péntek

Azért támadják a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, hogy elmozdítsák azt, és Soros embereit ültessék a hatalomba, akik szó nélkül végrehajtják a migránsok beengedését és a nemzeti szuverenitás föladását– hangoztatta a kormányszóvivő, aki szerint ha a májusi európai parlamenti választásokon ismét a bevándorláspártiak kerülnek többségbe, Európa bevándorlókontinensé válik.

A bevándorláspártiak javaslatai már ott vannak a brüsszeli döntéshozók asztalán, és e javaslatok célja, hogy fokozzák, felgyorsítsák és megkönnyítsék a migránsok beáramlását Európába – tette hozzá Hollik István.

Forrás: origo.hu

Fotó: Illusztráció