Jegyezzük meg ezt a napot: egymás mellett tett hitet Gyurcsány és a Jobbik

A szemkilövető Gyurcsány és az önmagát eláruló Jobbik ma vállt vállnak vetve esküdött fel az erőszakra – számol be róla a 888.hu.

Ma, 2019. január 3-án a Jobbik és Gyurcsány Ferenc a Parlament lépcsőjén eltökélte magát a rend, a biztonság feldúlása mellett.

Gyurcsány és a Jobbik már-már polgárháborút vizionált. A jobbikos Jakab Péter és dékás Gyurcsány közel ugyanolyan tónusban, közel ugyanazt hajtogatták. Most először fordult elő, hogy a Jobbik és Gyurcsány nyíltan közösséget vállaljanak egymással.

A bimbózó románcról Gyurcsány posztolt is, kiemelte, hogy legnagyobb örömére: először van együtt a teljes ellenzék.”

Először együtt a teljes ellenzék.🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2019. január 3., csütörtök

A jobbikos Alfahír meglepően barátságos hangnemben számolt be Gyurcsány felbujtó üzenetéről, ám idézik Jakab Pétert, aki valamilyen fura anomália miatt Soros Györgyöt is felemlegette.

‼️🔥A munkakerülő fideszesek nem voltak hajlandóak eljönni a rabszolgatörvény és a közmédiában történtek miatt kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésre — Összellenzéki sajtótájékoztató

Közzétette: Szél Bernadett – 2019. január 3., csütörtök

A Jobbik és a baloldal már régóta keresi egymás társaságát. Elsők között a még velünk élő SZDSZ-es Élet és Irodalomban írtak arról, hogy össze kéne állniuk a szociknak a jobbikosokkal. Aztán Heller Ágnes 2017. november 17-én, pénteken azt nyilatkozta a Mandinernek,

hogy politikailag egy taktikai szövetséget lehetségesnek tart a Jobbikkal.”

Majd felröppent a hír (MNO, 2017. november 22.), hogy:

A Jobbik jelöltje lehet Magyar György szocialista és volt SZDSZ-es ügyvéd.”

Majd bizonyossá vált (Index, 2017.11.22), hogy:

Szintet lépett Vona Gábor közeledése a baloldalhoz.”

Mondjuk azt álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a szétesőben lévő, önmaga identitását feladó Jobbik épp Gyurcsánnyal szövetkezne Magyarország ellen. De úgy tűnik, hogy az ellenzéknél a pénz és a hatalom előbbre való a nemzet szolgálatánál.

Forrás: 888.hu